3 horoskopska znaka kojima će maj biti najgori mesec u životu

Imati najgori mesec ne znači i nužno neko zlo, već neku neprijatnost ili ispadanje iz ravnoteže

  • 3

Kada je reč o mesecu maju, vazdušni znaci imaće nekih nevolja zbog mnogobrojnih planeta koje se budu kretale kroz zemljane i vode znakove.

Zemljani i vodeni znaci imaće pravu fazu blagostanja tokom sezone Bika. Ali, dok se Merkur, Venera, Saturn, Uran i Pluton budu kretali kroz znak Blizanaca, Vage i Vodolije imaće poteškoća da izguraju mesec.

Evo šta očekuje svaki od ova tri znaka koji trebaju da se naoružaju strpljenjem u narednom periodu.

Blizanci

Foto: Pixabay, Shutterstock

Budite nežni prema sebi, jer zaista mnogo radite i svuda jurite pa je samo pitanje momenta kada će vam se istrošiti baterije. Sa Suncem, Merkurom, Venerom i Uranom aktivnima u vašem životu, imaćete mnogo toga da uradite za sebe. Verovali ili ne univerzum vam pomaže da se oslobodite duhovnog tereta i karmičkog duga. Kkao je iza ugla vaše vreme da vladate Zodijakom, sada je pravi trenutak da se malo primirite i napunite baterije pre velike proslave.

Vaga

Foto: Pixabay, Shutterstock

Pre nego počnemo sa pričom o maju, znamo da prethodnih par meseci nisu bili nimalo laki za vas. Izmakli su vam tlo pod nogama i to ne jednom nego više puta. Mnogi pripadnici ovog znaka osećaju kao da su izgubili osećanja, ali je vreme da proslavite to dokle ste stigli i da se prisetite kuda ste se uputili. Život je krug, a sa Mesecom, Suncem, Merkurom, Uranom i Venerom koji vam daju energiju u vašoj osmoj kući seksa, smrti i transformacije vi ste u sred promene vaše kože kao zmija. Opustite se, opet ćete zasijati.

Vodolija

Foto: Pixabay, Shutterstock

Nigde nije kao kod kuće, ali da li znate gde je vaš dom? Promena j etu i to sa Suncem, merkurom, Venerom i vašom planetom vladaocem Uranom koji aktiviraju vašu četvrtu kuću doma, porodice i emocija. Mnoog toga će se dešavati u narednom periodu, kako na emotivnom tako i na drugim poljima. Menjate se iz osnove, a to će se odraziti i na vaš porodični život.

(Telegraf.rs/elitedaily.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA