≫ 

Zaljubili su se u istu ženu i sada sve troje planiraju da počnu da žive kao porodica (FOTO)

Ovaj trio planira zajednički život i tvrde da nikada nisu bili srećniji

  • 6

Marketinški direktor Džimi Silva (34) i njegova devojka Čača Sahagun (31) su u vezi, ali su upoznali ljubav njihovog života, koliko god to čudno zvučalo. Sada sa zajeničkom devojkom planiraju porodični život.

Džimi Silva i Čača Sahagun su zajedno od aprila 2009. godine, a upoznali su se u srednjoj školi.

Tri godine kasnije su sreli Samer Peleter (25) i ludo su se zaljubili u nju - oboje.

Iako su se složili da je svima prihvatljivo da budu uzajamno zaljubljeni i iako su oformili ljubavnu vezu utroje, otvoreni su i za dalju poligamiju, odnosno viđanje samo sa drugim ženama.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Jimmy, Chacha & Summer (@polyam.us) on

Međutim, nedavno su se primirili i shvatili šta je ono što zaista žele. Radi se o porodici koju čine njih troje i deca.

Naime, Čača i Samer su se obe izjasnile da žele dete, pa su morali o svemu ozbiljno da porazgovaraju i da odaberu životni put.

U decembru 2018. godine su se obavezali jedni drugima na ljubav i vernost i sada već uveliko rade na tome da stvore pravu porodicu.

Džimi, koji je nedavno proslavio 10 godina veze sa Čača, odlučio je da zaprosi obe dame. To je učinio blizu ponoći kako bi slavili godišnjicu svh troje isti dan.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Jimmy, Chacha & Summer (@polyam.us) on

Trenutno razgovaraju o tome gde i kako će da naprave svoju svadbu, a datum su već izabrali. To će biti isti dan kad su bile i veridbe.

- Poslednjih par godina, devojke su često pričale o tome kako bi volele da zajedno gaje bebe i da bi želele da svi ostarimo zajedno - rekao je Džimi i dodao da je i on počeo da razmišlja o tome koliko su svi zajedno srećni.

Neposredno posle toga je kupio dva prstena sa dijamantima koji su u stvari napravljeni od jednog kamena. Neime, jedan dijamant je presečen na dva dela i tako su podeljeni na dva prstena od belog zlata.

- Kako je moja godišnjica sa Čača 20. aprila, zaprosio sam ih obe oko ponoći kako bi svi imali isti datum za godišnjicu - obrazložio je Džimi.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Jimmy, Chacha & Summer (@polyam.us) on

Obe devojke su izjavile da su bile zatečene prosidbom i da su bile mnogo uzbuđene.

- Telo mi je bilo u šoku, toliko da sam pogledala u Čača kako bih tražila potvrdu od nje pre nego što sam rekla "da" - izjavila je Samer.

Džimi i Čača imaju prilično tradicionalne porodice, ali njihova sreća je pobedila i oni su prihvatili njihov izbor.

Džimijeve sestre su se najviše bunile, ali na kraju su i one popustila kada su shvatile da je jedino važna sreća koju ima njihov brat.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Jimmy, Chacha & Summer (@polyam.us) on

- Naravno da niko nije mogao da shvati i da prihvati to kako živimo na prvu loptu. Najnejasnije im je bilo kako je moguće da među nama nema ljubomore. Međutim, kako je vreme odmicalo, a veza opstajala morali su da prošire vidike - jasna je Čača.

Složili su se da im je veza dinamična upravo zato što ih je troje i kako ne mogu da zamisle da neko od njih bude isključen iz svima čudne ljubavne priče.

(Telegraf.rs / dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA