6 pravila za srećan brak Toma Henksa koji je oženjen čak 31 godinu (FOTO)

Da biste imali srećan brak morate da poštujete neka pravila i to ne bi trebalo teško da vam padne

  • 3

Dok se holivudski brakovi raspadaju jedan za drugim, Tom Henks prkosi pravilima. Oženjen je već 31 godinu i zna tajnu srećnog braka, a sada je deli i sa vama.

Da biste imali srećan brak morate da poštujete neka pravila i to ne bi trebalo teško da vam padne. Naime, ukoliko volite nekog i želite da se potrudite da veza opstane i da ostarite zajedno, onda bi bilo lepo da u tu istu vezu uložite neki trud.

Tom Henks vam daje šest pravila koje ako budete poštovali ljubav će biti vaš zaštitni znak.

Nemojte ulaziti u brak pre 30.

Tom Henks i Rita Vilson su se sreli i bolje upoznali tokom snimanja filma Volonteri 1985. godine u kojem su igrali ljubavni par. Glumci su se upustili u romantičnu vezu, ali je Henks imao ženu i dvoje dece, a Rita verenika. 3 godine posle tajne veze u kojoj su bili, Henks se razveo, a neposredno potom zaprosio Vilsonovu.

Danas za propast svog prvog braka krivi svoju mladost, impulsivnost, ali i prekovremeni rad. Henks misli da je za pravi brak potrebna ozbiljna odluka, a ne impulsivnost svojstvena mladosti. I zato poručuje da ne ulazite u brak pre tridesete.

Foto: AP/Tanjug

Nađite se sa partnerom na pola puta, čak i u najkritičnijim situacijama

Henks je bio katoličke veroispovesti, a Vilsonova je grčka pravoslavka. Pošto je Tom znao koliko je religija važna njegovoj ženi, on je promenio veroispovest.

- Žrtvovao sam nešto zbog moje žene. Rita je pravoslavka jer su njeni koreni iz Grčke. Pre venčanja sam promenio veru jer sam želeo da zna koliko poštujem njenu porodicu - izjavio je Henks.

Podržavajte se međusobno

Tokom godina koje su proveli zajedno prošli su kroz mnogo toga. Međutim, Tom Henks je još 1994. godine na dodeli Oskara rekao da ne bi bio tu gde jeste da mu njegova žena ne pokazuje šta je to ljubav svaki dan.

2015. godine je Vilsonovoj dijagnostikovano teško oboljnje, rak dojke. Objasnila je da se plašila kako će njen suprug da reaguje i kakav će to uticaj da ima na njihovu ljubavnu vezu, ali joj je Henks ubrzo pokazao da nema razloga za brigu, tako što joj je pokazao ogromnu ljubav i podršku. Tada je rekao da je njegov zadatak da svaki dan ohrabruje svoju ženu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

Uradite svaki dan neku sitnicu za svog partnera

Henks i Vilsonova mnogo putuju i skoro da su bili u svakom mestu na svetu. Vilsonova je čak putovala u gradove u kojima je Henks snimao samo da bi bila sa svojim mužem. I posle toliko godina oni imaju još pokoju sitnicu da urade jedno za drugo kako bi bili srećni.

- Moja žena je moj ljubavnik, a onda to premašuje svaku vezu koju imate sa običnom ženom. Ne mogu da zamislim svoj život bez nje. Često joj ostavljam lepe poruke blizu telefona ili na frižideru. Poželim joj lep dan i slično. Kucam joj poruku na staroj pisaćoj mašini. Pored toga, umem da joj pošaljem slikovnu poruku koja kazuje kako mi je prošao dan - rekao je jednom Henks.

Volite partnere zbog onoga što jesu 

Henks i Vilsonova vrednuju stvrai koje su preživeli zajedno. To je samo učinilo njihovu ljubav jačom. Američki glumac ćčesto ističe koliko ceni svoju ženu tako što kaže da je ta žena volela baš njega i kad je bio mršav i kad je bio debeo, voli me ćelavog i sa kosom. Jasno mu je da ga Vilsonova voli i ne stidi se da o tome priča otvoreno u javnosti, jer zna da je srećan čovek.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

Najvažnija stvar je da nađete pravu osobu

Novinari se stalno trude da iskopaju tajnu Henksovog srećnog braka, pa mu neprestano postavljaju pitanje kako je moguće da neko ima tako jaku vezu.

- Tajna mog srećnog braka je što sam naleteo na pravu ženu. Imao sam toliko sreće da upoznam Ritu Vilson i smatram se najsrećnijim čovekom na svetu - uvek odgovori sa osmehom.

(Telegraf.rs / brightside.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brat od Toma Henksa,Bobi!!!

    2. maj 2019 | 11:19

    Tome,brate moj pravoslavni. Moze jedan savjet,brak mi je u krizi... Zena oce,pa oce ovog ljeta na more u Grcku bar na 5 dana. Ne zelim ni da pomislim koliko ce nas to kostati,a plata mi je 300 evra,mislim da ce napustiti mene i cerkub u suprotnom...inace,ispunjavam sve ove tvoje uslove za srecan brak...Unaprijed hvala na odgovoru!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA