Ljubavni i seks horoskop za maj: Ko će pustiti da ga emocije savladaju, a ko će se konačno drznuti da ostvari svoje seksi fantazije?

Sa puno cveća, zelenom travom i prijatnijom temperaturom dolazi nam i buđenje ljubavnog života i mnogre promene

  • 0
Astro, Ljubav, Veze, Horoskop Foto: Pixabay.com

Sa laganom i prijateljskom energijom koju nam donosi maj, primećujemo mnogo promena na ljubavnom planu kod svih bez obzira da li smo u vezi ili smo singl.

Ove godine, maj nam donosi mnogo prilika za opuštanje, sanjarenje i uspostavljanje dubljih i jačih veza, što maj čini mesecom idealnim za brojna ljubavna dešavanja.

Mesec započinjemo sa mladim Mesecom u znaku Bika koji nam donosi mogućnost povezivanja sa ljubavnikom na duge staze ili podizanje postojeće veze na viši nivo. Još bolje, Bik nas čini raspoloženim da potražimo ljubav oko nas bilo da su u pitanju noćni izlasci ili korišćenje aplikacija za upoznavanje ljudi. Evo šta svaki od pripadnika Zodijaka može da očekuje od meseca koji je pred nama kada je u pitanju ljubav i seks.

Ovan

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

4. maja Venera u vašem znaku postiže harmoniju sa Jupiterom u vašoj devetoj kući avanture što je odlično vreme za napuštanje komforne zone. Razmislite o odlasku na neplanirani odmor. Oko 18. maja pun Mesec u vašoj osmoj kući seksa otkriva istinu o vama i vašem partneru i vašim najdubljim fantazijama. Ovo vam može pomoći da još više učvrstite vaš odnos.

Bik

Foto: Pixabay, Shutterstock

Oko 4. maja ukazaće se prilika da jedna iskrena i emotivna istina vezana za vas izađe na videlo. Bilo da vam to učvrstiti vezu ili vas poveže sa nekim novim, bilo da sebi date malo više ljubavi nego inače - bilo koji korak da napravite imaće ispunjujući efekat na vas. Od 15. maja do 8. juna Venera će vam bustovati samopouzdanje i pomoći će vam da ojačate vaše veze kroz aktivnosti u kojima uživate, od boravka u prirodi do razmenjivanja nežnosti u toplini vašeg doma.

Blizanci

Foto: Pixabay, Shutterstock

Prijatno druženje sa prijateljima i partnerom, ili nekom osobom koja ima potencijal da to postane, dobija na snazi pod uticajem Venere u vašoj jedanaestoj kući prijateljstva i Jupiter u vašoj sedmoj kući prijateljstva kulminira 9. maja. Bilo da ste otišli na neko venčanje ili na žurku bićete pokretač žurke i privlačićete pažnju gde god da se pojavite. Od 21. maja do 4. juna Merkur prolazi kroz vaš znak i pojačava vašu želju za ljubavnom konekcijom, komunikacijom i ostvarivanjem nekih ideja. Bićete veoma kreativni i inicijativni tokom ovog perioda u odnosu sa partnerom i srodnom dušom.

Rak

Foto: Pixabay, Shutterstock

Od 15. maja do 1. juna Mars se kreće kroz vaš znak, podstičući vašu unutrašnju osetljivost i želju da se emotivno povežete pre nego fizički. Najbolja stvar koju možete da uradite jeste da budete direktni i iskreni u vezi toga što želite pre svega od sebe pa tek onda od vašeg ljubavnika ili potencijalnog partnera. Oko 18. maja pun Mesec u vašoj petoj kući romanse i zabave navodi vas da podelite sa partnerom to kako se osećate i to na kreativan način. Možda će da vas pritiska prebukiran raspored, ali ukoliko učinite mali napor i nađete vremena bićete i više nego zadovoljni.

Lav

Foto: Shutterstock

Maja Venera u vašoj devetoj kući avanture harmonizuje se sa Jupiterom u vašoj petoj kući romanse pa ćete se osećati i te kako više seksi, veselo i darežljivije nego inače. Iskoristite ove prilike i uživajte u nekom izlasku u gradu ili begu iz grada za vikend. Oko 18. maja kada je pun Mesec u vašoj četvrtoj kući porodice i doma, osetićete da vam je ravnoteža između posla i doma malo uzdrmana. Promenljivo raspoloženje može da bude razlog za svađu sa partnerom. Pobrinite se da imate kontrolu nad vašim potrebama i da ih kažete kako niko ne bi imao glavobolju.

Devica

Foto: Shutterstock

Oko 4. maja kada se mlad Mesec nađe u vašoj četvrtoj kući avanture poželećete da promenite vašu rutinu u korist zadovoljenja vaše duše i apetitom da učite nove stvari. Ukoliko ste u vezi, tim ešto ćete ovo podeliti sa partnerom možete ga inspirisati na neko romantično putovanje ili na ekspediciju i upoznavanje grada u kome živite. Ako ste singl pratite vaš impuls i možete da upoznate nekog zanimljivog. Dok je Mars u vašoj jedanaestoj kući prijateljstva od 15. maja do 1. juna uživaćete u druženjima, različitim događajima i timskim projektima koji će vam doneti mnogo prilika da upoznajete nove ljude i da se sa nekim od njih javi i seksualna hemija.

Vaga

Foto: Pixabay, Shutterstock

Dok je Venera u vašoj osmoj kući seksualne intimnosti od 15. maja do 8. juna prioritet će vam biti seksi sesije u krevetu pre nego odlasci na dejtove i žurke. Vaše potrebe da zadovoljite vaš seksualni apetit laganim seksi sesijama, senzualno vođenje ljubavi i razmena nežnosti uticaće da se sa partnerom povežete na mnogo dubljem nivou i to više emotivnom nego li fizičkom. Kada se Merkur nađe u vašoj devetoj kući avanture od 21. maja do 4. juna imaćete ozbiljnije razgovore vezane za brojne promene u vašem životu, kako za one u krevetu tako i za one van njega. Sada je pravo vreme da istražite taj fetiš o kome maštate ili da ispunite neku vašu fantaziju o kojoj sanjarite.

Škorpija

Foto: Shutterstock

Od 15. maja do 8. juna Venera se kreće kroz vašu sedmu kuću partnerstva i podstiče vašu žeđ za druženjem u dvoje. Kada je reč  opravljenju planova sa partnerom vodiće vas vaša praktičnost pre nego strast. Oko 18. maja kada je Mesec pun u vašem znaku spremite se i otvorite za vaše želje i potrebe. Za one koji su u vezi ovo može da bude problematično pa pazite kako partneru saopštavate neke stvari.

Strelac

Foto: Pixabay, Shutterstock

Dok Mars boravi u vašoj osmoj kući seksualne intimnosti od 15. maja do 1. jula, vaša seksualna želja će samo da raste. Bićete više žedni emotivne povezanosti nego li lagane avanture na koju ste navikli. Budite iskreni prema sebi kada su u pitanju vaše potrebe jer je to prvi korak ka njihovom ispunjenju. Oko 18. maja pun Mesec u vašoj dvanaestoj kući duhovnosti može da vas dovede u situaciju da vam je potrebno malo više brige za vas same. Ukoliko osećate da vas vaš partner ili ljubavnik ne razume, vreme utrošite na meditaciju, pisanje ili odlazak na neku terapiju kako biste sebe stavili na prvo mesto.

Jarac

Foto: Shutterstock

Sa mladim Mesecom 4. maja u vašoj četvrtoj kući romanse, imaćete mnogo kreativnosti koja će vas voditi ka zabavi. Prioritet bi trebale da vam budu zabavne aktivnosti koje su vas usrećivale kada ste bili dete, bilo da je to odlazak na plažu ili karneval, učiniće da vam srce brže kuca i da se osetite više seksi. Dok se Mars bude kretao kroz vašu sedmu kuću partnerstva od 15. maja do 1. jula rešićete neki konflikt sa partnerom ili prijateljem. U isto vreme, imaćete problema kkao da izrazite vaša osećanja.

Vodolija

Foto: Pixabay, Shutterstock

10. maja Venera će se naći u vašoj trećoj kući komunikacija i biće u harmoniji sa Jupiterom u jedanaestoj kući prijateljstva pa ćete se više puta naći u nekim grupnim izlascima, žurkama i sedeljkama. Dok se Merkur bude kretao kroz vašu petu kuću romanse i zabave od 21. maja do 4. juna iznenadićete sami sebe kako ćete brzo i potpuno prirodno upasti u seksi i zanimljivu prepisku sa nekim. Iskoristite ovu energiju za flert koju ćete imati i podelite neko zanimljivo iskustvo sa osobom sa kojom se viđate.

Ribe

Foto: Pixabay, Shutterstock

Od 15. maja do 8. juna, Venera se kreće kroz vašu treću kuću komunikacije i inspiriše značajne razgovore o vašim romantičnim željama. Osećaćete se kao da ste na istoj strani sa partnerom i viš eseksualno uzbuđeni nego pre. Dok se Mars bude kretao kroz vašu petu kuću romanse od 15. maja do 1. jula vaš telefon će biti blokiran svim porukama koje ćete dobijati od mnogih ljudi, ili od seksi poruka vašeg partnera. Kako god, vreme je da veoma zanimljive i vrele noći, ali i zanimljiva seksi iskustva. Prepustite se i uživajte.

(Telegraf.rs/horoscope.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA