"Nemamo mi blage veze": Pitao je koji su to signali koje žene šalju muškarcima kada ih muvaju i zapalio društvene mreže

U muško ženskim odnosima često se javlja šum u komunikaciji pa signali da se jedno drugom dopadamo odu niz vetar

  • 2

Kod flertovanja, iliti muvanja, moramo da koristimo jasne signale kako bi druga strana znala kakave su naše namere i šta je to što mi mislimo i želimo jer nekad nismo jasni i predmet interesovanja ne shvata da smo zainteresovani.

Sve je počelo jednostavnim pitanjem na Redditu o tome koje signale devojke šalju kada im s eneki dečko dopada, a momci ih uopšte ne shvataju.

dejt Najveće greške koje muškarci prava kad muvaju žene Foto: Pixabay.com

Ubrzo je nastala potpuna zbrka jer većina smatra da je tumačenje bilo kakvih signala zapravo mač sa dve oštrice. Možda je razlog tome što muškarci ne žele da pogrešno protumače signale, pa zato uopšte ni ne troše vreme na njihovo tumačenje.

Muškarci su istakli da čak i kada bi pokušali, poludeli bi od toga. Oni ne žele da ispadnu ljigavci, da unište potencijalno prijateljstvo ili da sebe  druge dovedu u čudnu situaciju. Opasna zamka za njih je izjava devojke da je bila samo ljubazna, a da je on to pogrešno protumačio. Neki su ocenili i kako je za mušklarce previše rizično da obično ćaskanje protumače kao flert jer će ih devojka onda zapamtiti kao ljigavce. Jedan od korisnika to je detaljnije objasnio.

- Nije da muškarci ne shvataju signale, nego je problem u tome što su signali svake devojke različiti. Ono što je jednoj ženi flert, drugoj je ljubaznost. Za svaku curu koja govori kako je lik slep na njeno nabacivanje postoji jedna priča da je lik pogrešno protumačio njen prijateljski gest kao flert. Ti se smeješ njegovim forama jer ti je naporan, druga devojka se smeje jer joj je fora smešna. Sve dok se ne skineš i ne uhvatiš ga za k**ac, garantujem ti da je svaki drugi signal koji šalješ već dobio od neke cure koja zapravo uopšte nije bila zainteresovana za njega. Mnogo puta sam čuo od devojaka da su se naljutile na nekog lika jer su ga pitale da li je slobodan, a on im je odgovorio samo sa “da” i na tome se sve završilo. Većina nas neće odjednom da počne da vas juri ako ste samo to pitale jer stvari mogu da budu prilično gadn eza nas ako smo vas pogrešno shvatili, napisao je jedan korisnik.

žena, muškarac, dejt Foto: Pixabay.com

Nakon toga postavljeno je još par komentara koji se svode na to da momci poručuju curama da su oni u principu slepi za čitanje između redova, te žalopojki o tome kako nije fer da se od momaka očekuje da prvo moraju da stave sve karte na sto, a onda je krenuo i zanimljivi deo postavljanja anegdota.

- Nemamo mi blage veze. Prijateljica moje sadašnje supruge morala je da mi kaže da sam joj simpatičan pre nego je počela da flertuje sa mnom. Ponekad mi moja žena kaže da je neka devojka pokušala da flertuje sa mnom. Ja to uopšte ne primetim i tek kada mi ona kaže ja shvatim šta se desilo. Zato mi je jednom rekla da se ona ne brine da li ću naći ljubavnicu, jer i nisam baš sposoban za to, napisao je jedan korisnik.

- Cura koja mi se sviđala jednom me je pitala kako može da se prepozna da li se neko nekome dopada kada smo otišli na kafu posle šetnje plažom kada se desilo mnogo nekih slučajnih dodira. Sad kad se prisetim to je bio zapravo dejt, a ja sam ispao glup jer sam mislio da me pita za nekog drugog. Da budem iskren, moja sadašnja devojka i ja smo se jurili dve godine dok nisam skupio hrabrost i rekoa joj da mi se sviđa i tako je naterao da mi kaže da je i ona na mene bacila oko, napisao je drugi.

(Telegraf.rs/net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    11. maj 2019 | 20:10

    Ako se devojci svidjate daće vam do znanja. Direktno će da vam uleti, pitaće vas lična pitanja. Ako vas pita da li imaš devojku to je jak znak interesa. Ako je nervozna u vašem društvu igra se sa kosom i sl to je isto dobar znak Ako je opuštena sa vama nema nervozu ne oseća ništa, lako se provali kad je devojka zaintetesovana. Uglavnom devojka vam da do znanja da joj se svidjate i da si glup ko noć provalićeš jednostavno se to oseti u interkaciji.

  • mačak

    11. maj 2019 | 18:54

    Sve su u pravu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA