Stalno gledamo seksi avanture vodoinstalatera i dostavljača pice, a oni sada otkrivaju kako njihov život zaista izgleda

Maštarije o neobaveznom seksu na poslu su najčešće fantazije kako među muškarcima, tako i među ženama, tvrde seksolozi

  • 14

Klasična slika vodoinstalatera koji je došao da popravi slavinu, a kasnije završio u krevetu sa ženom česta je uvodna “radnja” porno filmova. Ipak, posao dostavljača pice, poštara, vodoinstalatera, kurira iili doktora ne može da se poredi sa njihovim predstavama u filmovima za odrasle.

Koliko su zapravo fantazije bliske sa realnošću?

Ova tema otvorena je na Reditu, a muškarci zaposleni na pomenutim radnim mestima podelili su svoja neobična iskustva.

“Pica za mene. Hitno”

Korisnik nadimka boreddude13 bavio se kao mlad dostavom pice, a ispričao je iskustvo svog tadašnjeg kolege. Jedno veče javila se žena koja je naručila picu sa kobasicom. Uobičajno vreme dostave je bilo 1 sat, ali ona je obećala da će spavati sa dostavljačem ukoliko donese porudžbinu za 20 minuta. Dostava je pripala oženjenom radniku koji nije imao pojma o obećanju koje je dala žena. On je stigao za 20 minuta, a na vratima ga je sačekala seksi studentkinja koja mu je rekla: “Stigao si na vreme, hajmo u krevet”. Iznenađeni muškarac joj je rekao da je oženjen i da je odavno u “penziji” za takve stvari.

Seksi kuvarica Foto: Profimedia/ Alamy

"Dođi na kafu i slatkiše"

Korisnik pod nadimkom Atticusfinch173 radi kao fitnes isntruktor. Jedna klijentkinja ga je pozvala na kafu i slatkiše, dok joj je suprug bio na poslu, a deca u školi. Ipak, instruktor nije ostvario fantaziju žene i odbio je “nepristojnu ponudu”.

Mladi psiholog i žena obolela od erotomanije

Autor nadimka f3arl3es bio je mladi tek diplomirani psiholog kada je došao u kontakt sa pacijentkinjom koja je bolovala od erotomanije. Žena je počela da ga dodiruje po kolenu i grudima postavljajući mu intimna pitanja. Ipak, sastanak doktora i vrele pacijentkinje završio se neslavno. Mladi doktor je ostao veran svojoj etici i nije pao na provokacije pacijentkinje koja je tada mogla da mu bude baka.

Seksi erotska masaža Foto: Profimedia/BE&W

Poplava u stanu, dođite hitno

I famozna radnja sa vodoinstalaterom desila se korisnku nadimka Karova1 koji je došao na poziv, ali nikoga nije bilo na adresi. Ovaj poziv je bio navodno hitan‚, a u tim slučajevima vodoinstalaterima je dozvoljeno da traže ključ od stanodavca. Kada je vodoinstalater ušao u stan zatekao je dve potpuno gole devojke. Ipak, ubrzo je nastalo razočarenje jer je vodoinstalater koji je došao na adresu zapravo bila žena, a dve devojke su očekivale seksi muškarca koji se javio i primio njihove podatke.

Uglavnom se ovakve situacije dešavaju u životu, ali nisu svi spremni da ih ispričaju, a radnje u filmovima za odrasle ipak ostaju samo u domenu fantazije.

(Telegraf.rs/ bigpicture.ru)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veteran

    18. maj 2019 | 06:54

    Odbiti ženu je greh....

  • Sanja

    18. maj 2019 | 04:30

    Eh, kad se setim kad smo pretprosle godine ugradjivali klimu, dosla dva zgodna momka da je postave, a muz na poslu, kakvo je to uzivanje bilo, nesto zaista nezaboravno

  • Monter

    18. maj 2019 | 08:20

    Jednom prilikom montiro sam spavacu sobu. Gospodja je insistirala da bracni krevet bude dobro utegnut i siguran. Nasalio sam se i rekao da ne mogu da garantujem za kvalitet dok ne izvrsim testiranje. Na tu moju opasku, uskocila je u krevet i rekla - 'ajde majstore da vidim sta znas. Proba je izvrsena i do danas nisam dobio reklamaciju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA