Alek (29) je muška prostitutka i za sat zaradi do 36.400 dinara: Otkrio je i tajne koje svaku ženu do besvesti zadovolje

Najviše mu se, kaže, javljaju žene između 35 i 45 godina

  • 3

Mnogi muškarci se žale da ne razumeju šta žene zapravo žele. Ali, 29-godišnji Alek nema dilemu, jer on zarađuje na tome što daje ženama upravo ono što žele.

Španac, koji živi u Sidneju u Australiji, kaže da može da zaradi do 500 USD ili oko 36.400 dinara na sat kao muška pratnja. On brine o mnogim ženama, od mama do poslovnih žena, od 45-godišnjaka do 18-godišnjaka. Na osnovu svojih iskustava, Alek smatra da ima dobru ideju o tome šta žene traže. Loša vest je da je to - sve.

Govoreći za Dejli mejl Australija, on je rekao: "One žele potpunu fantaziju koju čovek može ikada da im pruži. Muškarac treba da bude princ i vitez. Apsolutni ljubavnik u i izvan spavaće sobe.

- One takođe žele da impresioniraju druge i da pored sebe imaju odličnog pratioca koji čini da se osete kao prava žena, dajući im istinsku pažnju koju zaslužuju - napominje Alek. 

Muška prostitutka, žigolo, prostitucija, seks, Kurva, drolja, Seks prodavačica, pare, prostitucija, prostitutka Žene žele potpunu pažnju, kaže ovaj žigolo, Foto: Profimedia/Sciencephoto RM

Prelazeći na više detalja o svom poslu, Alek je otkrio da su mu žene plaćale i oduzimanje nevinosti, a jedan momak mu je čak platio 1000 USD ili oko 72.800 dinara da ima seks sa njegovom ženom.

- Oboje su bili veoma zadovoljni mojim radom i iskustvom - dodaje on. Alek priča da mu se javljaju žene iz svih sfera i slojeva društva, a najviše one između 35 i 45 godina.

- Povremeno mi se jave devojke od 18 godina za svoje prvo seksualno iskustvo - kaže on. Što se tiče Alekovog omiljenog dela posla, nema iznenađenja.

- Volim seks i zadovoljstvo mi je da vidim da neko doživljava orgazam zbog mene. To je kao droga. Novac i životni stil su takođe veoma zarazni - zaključuje Alek.

(Telegraf.rs/ladbible.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gg

    17. maj 2019 | 13:13

    Užas Srbija postaje leglo prostitucije a zašto Zato što se svakodnevno uzdižu prostitutke ovde i promovišu itd sramota više svaka druga devojka će početi da se bavi time jer svaki dan slušamo kako voze dobra auta kako ovo kako ono....splavovi rijaliti degenerisali ste Srbiju

  • Švedski🇸🇪Balkanac

    17. maj 2019 | 03:35

    Au bog te tvoj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA