Dejt iz pakla! Devojka dovela momka kući da ga upozna sa roditeljima, ali onda je on shvatio da je imao seks sa njenom mamom

- Fenomenalno je izgledala i pomislio sam da će me naučiti nečemu, jer je iskusnija - napisao je

  • 3

Upoznavanje partnera sa roditeljima često je jako stresno za parove, a zamislite kako izgleda kada se ispostavi da je vaš momak bio ljubavnik vašoj majci.

Ovu neprijatnu situaciju opisao je jedan mladić (21) anonimno na Reddit-u. Naime, on je objasnio kako je shvatio da je sa majkom svoje devojke imao seks jedne večeri, nekoliko meseci ranije.

On je sve priznao svojoj devojci, a ona je, potpuno razumljivo bila šokirana i razočarana ovim priznanjem. Nakon toga je usledio raskid.

Momak koji se našao u neprijatnoj situaciji opisao je kako je do svega sa majkom došlo. Rekao je da je četovao sa "plavušom" i da su potom razmenili brojeve.

- Nedelju dana kasnije, naišao sam na nju ponovo i pričali smo dugo. Odlučili smo da odemo na piće, nakon kog smo otišli njenoj kući i proveli smo noć zajedno. Primetio sam da je mnogo starija nego bilo koja devojka sa kojom sam spavao, delovalo mi je da je duplo starija, odnosno da ima oko 40. Fenomenalno je izgledala i pomislio sam da će me naučiti nečemu, jer je iskusnija - napisao je.

MILF, seksi matorka Momak je sa majkom svoje devojke samo jednom imao seks; Foto-ilustracija: Profimedia

Posle te vrele večeri, mladi momak i žena koja je bila duplo starija od njega, nikada se više nisu videli, a on je počeo da izlazi sa drugom devojkom (19) sa Tindera.

- Opustili smo se i nakon nekoliko dana dopisivanja i više sastanaka, ona me je pozvala kod sebe. Dok smo šetali ulicom i prilazili njenoj kući, shvatao sam da je to ista ona kuća u kojoj sam imao vrelu noć sa atraktivnom starijom plavušom - podelio je detalje tog "katastrofalnog susreta".

Kada su stigli do njenih vrata, ona se okrenula ka njemu i pokazavši na kuću rekla je "Ovde sam". Kako je napisao, nije mogao a da joj ne kaže istinu.

- Bila je šokirana i shvatila je da se ne šalim kada sam joj rekao ime njene majke. Oboje smo se nakon toga složili da ne možemo više da se viđamo. Shvatio sam tada koje mi se s**nje desilo, jer mi se devojka mnogo dopala - rekao je.

Mnogi na Reddit-u su mu čestitali na iskrenosti, dok su drugi smatrali da je trebalo da prećuti tu "jednu strasnu noć".

- Bila bi fora da si je oženio, sigurno bi bila sjajna šala na porodičnim okupljanjima - glasio je jedan komentar.

(Telegraf.rs/dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Van

    4. jun 2019 | 08:32

    Kada je devojka dovela svog dečka kući da ga upozna sa roditeljima njen tata se mnogo obradovao kad je video svog školskog druga posle 15 godina.

  • Jeca

    5. jun 2019 | 08:42

    Meni se desilo suprotno, kad me jedan bivsi decko upoznao sa roditeljima, ispalo je da je njegov otac covek sa kojim sam imala seks nekoliko godina ranije, bila je to samo kres kombibacija na nekom poslovnom putovanju. Ponasali smo se oboje kao da se prvi put vidimo, pozdravili se, ali sam vrlo brzo morala da raskinem sa tim deckom, jednostavno nisam mogla da nosim to na dusi, mislim da je tako najbolje za oboje, zapravo za sve troje, kad se potrefilo to sto se potrefilo. A bio je zaista divan momak, sta da se radi...

  • Душан Краишник

    4. jun 2019 | 09:56

    Vole

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA