≫ 

Seks-igračka koja je najprodavanija u svetu jer pruža zadovoljstvo i muškarcu i ženi

Kada je u pitanju eksperimentisanje u krevetu, Australijanci se uopšte ne boje da isprobavaju nove stvari.

  • 1

Prema podacima kompanije LoveHoney, bionički vibrirajući prsten je trenutno najprodavanija seks-igračka u ovom zemlji, a praktična je iz razloga što pruža zadovoljstvo i muškarcu i ženi.

- Seks-igračke su šlag na torti kada je masturbacija u pitanju i zapravo obavljaju najteži posao za vas, kaže Anabel Najt iz "LoveHoney".

TAMABEPA, seks, zaljubljeni par u krevetu, preljuba Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Na drugom mestu najprodavanijih igračaka za seks nalaze se vibratori koji obećavaju da će vas odvesti "na drugu planetu", a na trećem provokativni veš.

Na listi noviteta našao se i vibrator sa daljinskim upravljačem koji košta 125 australijskih dolara, a sve više parova ga kupuje u nadi da će osvežiti seks.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    13. jun 2019 | 00:59

    Od seks-igracaka najvise volim vibrator, jer zahvaljujuci tome mogu da osetim kako izgleda dupla penetracija, kad se vec ne usudjujem da decku predlozim da pozove jos nekog drugara da nam se pridruzi. A i volim nekad i sama njime da se poigram, kad se sa deckom ne vidim par dana. Hvala onom ko ga je izumeo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA