≫ 

Imala je seks sa 18 muškaraca za noć, pa tvrdi da je to najbolja stvar koju je uradila za svoj brak

Suprug joj nije bio dovoljan, pa je smislila način kako da popravi njihov odnos

  • 32

Jedna žena je rešila da ostvari svoju seksualnu fantaziju i da spava sa mnogo muškaraca za jedan dana. Sada tvrdi da ništa bolje nije mogla da uradi i to, ni manje ni više nego - za svoj brak.

Luis je dama koja je u svojim tridesetim, ali je rešila da već sada ostvari najveću seksualnu fantaziju koju je imala u životu. I uspela je.

Samo za jednu jedinu noć je spavala sa čak 18 muškaraca.

Sidnejka napominje da je sve uradila uz muževljevo odobrenje i da on nije imao ništa protiv njene strastvene noći. Šta više već su se dogovorili da će ubuduće zajedno da praktikuju grupni seks.

Vaspitavana je kao konzervativna katolkinja i nikada nije smela da prizna šta joj se vrti po glavi. Ali otkako se udala i krenula aktivnije da istražuje svoju seksualnost, mašta joj je samo još više proradila.

- Muž je prva osoba sa kojom sam imala seks i uvek sam se pitala kako bi bilo da to probam da uradim sa nekim drugim - izjavila je Luis i dodala da je znala da ukoliko ikada bude iskoračila iz zone komfora da će se upustiti u neku "opaku" avanturu.

Ona je majka i supruga kojoj se život već polako pretvarao u rutinu i stvarno je htela da oseti kako je to kada te ponovo neko poželi kao ženu.

Lokalni seksi šop je pozivao na žurke, a neke od njih su se dešavale u svingerskim klubovima.

- Samo sam jedan dan došla kući i saopštila suprugu da moram da odem tamo i da ne znam šta će sve da se desi, ali da zamišljam mnogo toga - jasna je bila Luis.

Biseksualac, biseksualci, grupnjak, TAMABEPA, Trojka, Orgije Foto-ilustracija: Profimedia/Fancy

Pošto je o svojim maštanjima uvek otvoreno razgovarala sa suprugom, on je odlučio da je u svemu podrži.

Lusi je otišla i provela se kao nikada pre u životu. Bila je sa desetoricom različitih muškaraca za jedno veče.

- Ohrabrivalo me je to što sam znala da su svi ti momci tu za mene i da svaki naredni seksualni odnos znači novu pažnju - objasnila je.

Kada se vratila kući, sve je jako živopisno dočaravala svom mužu, pa je i sa njim nastavila da ima niz odnosa.

Sledeći put su otišli zajedno. Imali su odnos pred ostalima, a onda je Luis počela da orgija, dok je njen suprug sve to posmatrao sa strane.

Svaki naredni odlazak je nosio sa sobom povećanje muškaraca sa kojima je Luis bila. Došla je do čak 18 različitih muškaraca sa kojima je spavala za samo jednu noć.

- Suprug voli da gleda moje izraze lica dok vodim ljubav sa drugim muškarcima. To čini da biva još zaljubljeniji u mene - rekla je Luis.

Dodala je da je ova avantura nešto najbolje što je učinila za svoj brak i da je zajedno sa mužem koji za njene fantazije ima razumevanje osvežila njihov odnos.

Ukoliko i vi imate slična maštanja o seksu, trebalo bi ootvoreno da pričate sa partnerom, jer je zaita jedino važna međusobna podrška.

VIDEO: Postoji mesto gde bez srama možete da se penjete na polne organe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    25. jun 2019 | 20:53

    Jedna žena upitala Konfucija: Kako to da kada žena spava sa 3 različita muškarca, svi kažu da Je drolja, ali kada muškarac spava sa 10 različitih žena, on je onda "faca"? Konfucije odgovara: Ako jednu bravu otvaraju 3 različita ključa, to je onda loša brava, ali ako jedan ključ otvara 10 različitih brava, to je onda dobar ključ!

  • Nenormalna

    25. jun 2019 | 20:48

    Ja imala seks samo sa muzem,mora da mi nesto fali,cim nikada nisam pomislila da imam seks sa drugim muskarcem.

  • Dragana 92

    25. jun 2019 | 20:51

    Ja sam imala sa tri jedno vece

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA