≫ 

Poznati muškarci koji su odlučili da ožene znatno starije žene i uopšte se nisu plašili predrasuda

Hrabro su uplovili u brak sa ženom svog života!

  • 24

Iako je tradicija da se mlađa žena uda za starijeg muškarca, nekoliko poznatih ličnosti su odlučile da preokrenu i ožene starije žene.

Demi Moore, Ashton Kutcher Foto: Profimedia

Kada je Ešton Kučer imao 27 godina, oženio je Demi Mur koja je imala 43. Doduše, razveli su se 2013., a za Eštona je to bio prvi brak dok je za Demi bio treći.

hju džekman sa ženom foto: instagram/thehughjackman

Hju Džekmen je oženio Deboru-Li Furnes kada je imao samo 28 godina, a ona 41. I dan danas su u braku, a zajedno su usvojili dvoje dece.

Nik Kenon, Maraja Keri Foto: Profimedia

Maraja Keri i Nik Kenon su se venčali 2008. godine kada je ona imala 40, a on 28 godina. Zajedno su dobili blizance Monro i Morokana, ali su se već 2016. razveli.

Madona, Gaj Riči Foto: Profimedia

Režiser Gaj Riči oženio je Madonu krajem 2000. godine kada je imao 32 godine, a ona 42. Par meseci pre venčanja dobili su sina Roka, a potom su usvojili još jednog sina Davida 2008. godine, kada su se i razveli. Madoni je ovo bio drugi brak - prethodno je bila udata za Šona Pena. Gaj se posle Madone oženio i dobio još troje dece.

Šakira i sinovi Foto: Facebook/shakira

Šakira je od Žerara Pikea starija tačno deset godina, a ona i njen suprug slave rođendan istog dana - 2. februara. Predstavljaju još jedan dobar primer da veza sa starijom ženom može opstati, a par već ima dvoje dece - šestogodišnjeg Milana i četvorogodišnjeg Sašu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Kivanc Tatlitug (@kivanctatlitug) on

Da ovo nije trend samo u Holivudu već i na prostorima Balkana, pokazuje i najplaćeniji turski glumac Kivanč Tatlitug koji je oženio sedam godina stariju ženu.

Severina, Igor Kojić, Premijera filma Poslednji Srbin u Hrvatskoj odrzana u Kombank dvorani u okviru 47 FEST a Foto: ATA Images

Možda i najpoznatiji primer na prostorima bivše SFRJ je definitivno Severina koja se udala za bivšeg srpskog fudbalera Igora Kojića, mlađeg 16 godina od nje. Par je i dalje u srećnom braku.

Emanuel Makron, Brižit Makron Foto: Tanjug / AP

I za kraj, verovatno najdrastičniji primer razlike u godinama Emanuel (41) i Brižit Makron (60).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viktor

    27. jun 2019 | 20:12

    Ako ima ljubavi godine su nebitne. Ja glasam za ljubav, reskiram zbog nje i dobijam sve. Moja dama je starija od mene 15 godina. Samo sa njom sam srecan. Ona je moja dusha partner

  • Marko cg primorje

    27. jun 2019 | 17:18

    Mene klinke smorile ja bih neku zrelu harizmaticnu damu☺

  • Nemanja

    27. jun 2019 | 17:29

    7 godina i nije razlika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA