Ovakvi muškarci će bez imalo muke osvojiti bilo koju ženu

Šta je to što duhovite muškarce čini izrazito neodoljivim?

  • 22

Muškarci sa smislom za humor imaju određeni šarm kojem nijedna devojka ne može da odoli.

On će pripadnice lepšeg pola uvek moći da nasmeje. Verovatno ste malo zaljubljeni u njega ako se smejete i svim njegovim isprobanim šalama, a volite ga ako vas uveseljavaju i njegovi propali pokušaji duhovitosti. Evo nekoliko glavnih razloga zbog čega žene padaju na duhovite muškarce.

Zabavni su

Izlasci s duhovitim muškarcima nikad nisu dosadni. Njihova spontanost je zarazna, a mogu da ostanu vrlo ozbiljni i kada kažu najsmešniju šalu. A mogu da vas zasmeju čim zinu.

Kreativni su

Pitajte bilo kojeg pisca koji je najteži žanr pisanja i verovatno će vam odgovoriti da su to komedije. Jedna stvar je prepričavati viceve, a druga stvar je u trenutku smisliti odgovor nakon kojeg će vas zaboleti stomak od smeha. Uz to, duhoviti muškarci često imaju široko opšte znanje i ne boje se da ga upotrebe.

Društveni su

Prepoznaćete ih po tome što su na proslavama I žurkama u središtu pažnje. Oni mogu bilo koju čudnu, neugodnu situaciju u tren oka da 'olakšaju' s duhovitom dosetkom. Izlasci s ovakvim muškarcima su veoma jednostavni i nikad ne morate da brinete zbog toga što ćete uleteti u prostoriju punu nepoznatih ljudi, jer će on brzo 'probiti led'.

Imaju dobru moć zapažanja

Komičari dobro zapažaju i uočavaju stvari i ljude oko sebe. Upravo zato uvek mogu i da istaknu nešto smešno u datoj situaciji.

Uz njih ćete se osećati sigurno

Uz njih uvek možete biti opušteni i ništa ne treba da glumite. Zidovi koje ste podigli oko sebe uz ovakve muškarce će se odmah srušiti. Njihovo ponašanje će vas naučiti kako da se smejete sami sebi i apsurdnosti u životu. Njima neće biti nikakav problem da se 'izblamiraju' u javnosti, pa ćete i sami uvideti da ne morate ni vi da budete uštogljeni.

Momak i devojka FOTO: Pixabay

Oni će se odmah sprijateljiti s vašim prijateljima

Opušteni muškarci će u trenu impresionirati vaše prijatelje. Zbog svoje duhovitosti, automatski privlače pažnju ljudi koji vole da budu u njihovom društvu.

Samouvereni su

Samo duhovit muškarac može da se šali na svoj račun da bi zabavio druge. On možda ne deluje samouvereno, no verujte da se oseća potpuno sigurno u svojoj koži. Ali isto tako se iza smešne fasade krije emotivno biće koje će biti pažljivo prema vašim osećanjima kad ste zajedno.

Oni će vas uvek nasmejati

S ovakvim muškarcima jednostavno ne možete dugo da budete ljuti ili tužni, iz kojeg god razloga. Jedna njegova provala i vi ćete zaboraviti zbog čega ste se ljutili. On će vas nasmejati i opustiti u svakoj situaciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja 2

    30. jun 2019 | 11:01

    Zavisi i od zene koliko je muskarac duhovit,nemaju sve isti smisao za humor,zavisi od inteligencije i kod jednih i kod drugih.Glup muskarac retko moze da na neprijatne situacije da duhovit odgovor i da se snadje u istoj.Nazalost,danas je devojkama bitnije koliko ima decko novca,nego sta ima u glavi( osim obrazovanih devojaka).Sad' su sponzoruse in.😏

  • Ljubo

    30. jun 2019 | 09:30

    Teoretski da, malčice je drukčije u životu, nije sve u parama ima nešto i u devizama, nekretninama...

  • Jeretik

    30. jun 2019 | 10:17

    U ovoj priči duhovito i smešno je odvojeno. Oni sa parama su im duhoviti, a smeju se onima bez para.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA