Da, ovo je definitivno muška navika koju većina žena smatra odbojnom

Iako ništa ne može da se meri s iskrenošću i odanošću, ova osobina, čini se, poprima sve važniju ulogu u vezama, ali i u prolaznim avanturama

  • 7

Naime, istraživanje koje je sproveo Storage World pokazalo je da čak 61 odsto žena izuzetno odbija neuredna muška soba ili ceo stan.

Nevezano da li je li reč o avanturi za jednu noć ili potencijalnoj vezi, većina žena se složila da im se nikako ne sviđa kada je muškarac neuredan jer ih to odmah navodi da se zapitaju o njihovoj higijeni, ali drugim važnim životnim navikama.

Svađa, Raskid, Brak, Razvod, Ljutnja, TAMABEPA Foto-ilustracija: Profimedia

S druge strane, samo 25 odsto muškaraca priznalo je da ne vole da viđaju neurednu žensku sobu ili stan te da to utiče na njihovu uzbuđenost.

Isto istraživanje je dokazalo da čak tri četvrtine ljudi u vezama ima problem sa suočavanjem s partnerom kada je u pitanju navika urednosti što dovodi do nedostatka komunikacije i dubljih problema u vezi.

Stoga, ako primetite da vam vaša bolja polovina suptilno pokušava da kaže da bi trebalo da budete uredniji, možda je baš sada pravo vreme da poradite na tome, zbog dobrobiti i budućnosti vaše veze.

(Telegraf.rs/ index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džontra

    10. jul 2019 | 23:06

    Bogme čega sam se sve nagledao,sa sigurnošću mogu da kažem da smo mi muškarci U odnosu na većinu žena izmislili urednost 😊

  • Саша

    10. jul 2019 | 22:06

    А ви мислите да је женски свет уреднији.? Грдно се варате.Доказа о нехигијени женског рода је поражавајуће много, него се о томе не говори.

  • Muškarci

    10. jul 2019 | 21:40

    Uzmite ili ostavite, ali mi smo takvi i nemožemo se menjati...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA