≫ 

Istraživanje utvrdilo da ovaj tip muškarca najbolje zadovolji ženu u krevetu

Naučnici su ispitivali žene o njihovom seksualnom životu, pa su otkrili koji tip muškarca ih najviše oduševljava u seksu

  • 10

Izgled muškarca i žensko seksualno zadovoljstvo i nisu baš u direktnoj vezi.

U istraživanju Univerziteta Kvinslend učestvovalo je 100 žena, a morale su da odgovaraju na brojna pitanja o njihovom dotadašnjem seksualnom životu.

Cilj istraživanja bio je da se otkrije koji to muškarci u očima žena imaju najbolje kvalitete za ljubavnika. Naučnici su takođe želeli da saznaju s kojim tipom ljubavnika su ispitanice najlakše doživljavale orgazme – a s kojim ne.

Rezultati istraživanja

Iz dobijenih odgovora se može videti da duhoviti, kreativni, dragi i verni muškarci imaju najbolje kvalitete kao ljubavnici. Takvim frajerima je zanimljivo i važno da znaju najbolji način kako da dovedu ženu do vrhunca. Osim toga, otvoreniji su za razgovor – pa i o seksu i preferencijama – pa se više trude oko predigre.

Ljubav, seks, par, ljubav

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

A za brak?

Zanimljivo, ove osobine izgleda pripadaju i idealnom mužu - najnovije istraživanje sprovedeno među belgijskim naučnicima pokazalo je koje osobine mora da ima muškarac da bi bio privlačan ženi i da bi ga smatrale dobrim kandidatom za brak. U istraživanju je učestvovalo 87 heteroseksualnih studentkinja prema kojima su najprivlačniji muškarci oni kojima je porodica važnija od posla i karijere.

Prema njihovom mišljenju, porodični tip muškarca bolji je za brak jer će biti podrška porodici, bolji suprug i bolji otac deci i više će se uključivati u svakodnevni porodični život. Osim toga, njihov idealan muškarac mora da bude druželjubiv, a poželjno je da pomaže starijim osobama, otvara vrata ženi, ponese joj neku tešku stvar i tako joj da do znanja da brine o njoj i da je pažljiv.

Da izgled nije ključni faktor kod odabira partnera, pokazala je i nedavno objavljena studija u časopisu Psychological Science. Naime, prema toj studiji muškarci prosečnog fizičkog izgleda i zavidnog nivoa samopouzdanja poželjniji su kod ženskog pola nego oni s višim nivoom fizičke privlačnosti. Rezultati istraživanja pokazali su i da muškarci koji nisu previše opterećeni svojim fizičkim izgledom odgajaju samouvereniju decu.

(Telegraf.rs/miss7.24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nena

    13. jul 2019 | 00:51

    Volim kad je muskarac pazljiv prema zeni, romantican, veran, da bude privrzen porodici, deci. Ako ima neki takav, nek se javi.

  • Roby098

    13. jul 2019 | 00:29

    Pa to kad su ispitivali u Belgiji, kad bih kod nasih bilo bi samo sta sve poseduje od nepokretnosti

  • Milos

    13. jul 2019 | 01:11

    Najbolje zadovoljava 18cm x 14cm.Jeste, fizički izgled nosi odredjenu težinu ali ništa bez stručnog majstora sa dobrim alatom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA