≫ 

Zaboravite na izgovore: Ovo je najbolji način da imate seks češće

Umor, neraspoloženje, ljutnja i glavobolja neka postanu prošlost.

  • 30

Seks poboljšava imunitet, pomaže u borbi protiv stresa, smanjuje bol i poboljšava vezu... Ipak, prema anketi koju je sproveo “HealthyWomen”, dve trećine žena vodi ljubav samo jednom nedeljno. Koji je glavni razlog zbog kojeg žene ne vode ljubav češće i koja su rešenja, otkriva iz svoga rada s pacijenticama doktorka Hilda Hutčerson sa Univerziteta u Kolumbiji.

Umor

Najčešći izgovor je umor. Međutim, i za to postoji rešenje. Osim što se morate naspavati, korisno je i vežbanje, koje će vam dati više energije. Na kraju krajeva, ni seks ne mora biti maratonski, nekad će biti dobar i jedan brzinski.

Neraspoloženje

Nije neobično da se strast smanjuje što ste duže u vezi s partnerom. Da biste začinili stvari, probajte sa seksom izvan spavaće sobe, seksi igračke ili eksperimentišite s pozama.

Par, seks, krevet, ljubav, TAMABEPA

Foto-ilustracija: Profimedia/ImageSource

Budite svesni da na raspoloženje utiču hormoni, pogotovo uoči menstruacije. Tada je preporučljivo da smanjite unos soli i kofeina u organizam i da pijete puno vode kako biste se osećali bolje. Imajte na umu da i tablete koje uzimate utiču na raspoloženje i seksualnu želju, poput kontracepcijskih tableta.

Ljutnja

Manjak seksa može biti i znak nerešenih problema u vezi. Dobra vest je da bi partner mogao biti spremniji na saradnju i rešavanje problema kad bi bio svestan da to vodi do boljeg seksa, na obostrano zadovoljstvo.

Glavobolja

Imajte na umu i da tablete protiv bolova mogu smanjiti želju za seksom, stoga ne bi bilo loše da probate s tabletama koje nadoknađuju magnezijum koje mogu smanjiti učestalost glavobolja.

VIDEO: Postoji mesto gde bez srama možete da se penjete na polne organe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svetozar

    15. jul 2019 | 20:32

    Muskarci mogu uvek a zene u menopauzi suve ne ide gube volju

  • Ika...

    15. jul 2019 | 23:07

    Nema glavobolje,nema umora kada je sve ok...

  • Baćko

    16. jul 2019 | 00:14

    U mene žena stalno traži neki izgovor da izbegne bračnu dužnost. Evo, i u banju sam je posalo samu 10 dana da porazmisli o svemu a ona se vratila nezainteresovana. Dajte neki savet molim vas...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA