Brižit o 24 godine mlađem Emanuelu Makronu: "Nisam našla način da mu odolim, ljubav me je obuzela"

Svima je dobro poznata ljubavna priča Emanuela i Brižit Makron, ali postavlja se pitanje zašto ona ne prestaje da intrigira svet?

  • 14

Francuski predsednik Emanuel Makron trenutno boravi u Srbiji, ali ne u društvu svoje supruge Brižit Makron. Njihova veza ne prestaje da izaziva polemike samo zbog činjenice što je ona od njega starija 24 godine.

Podsetimo, Brižit i Emanuel Makron upoznali su se kada je francuski predsednik tada imao samo 15 godina, a Brižit je tada bila njegova nastavnica.

Iako nije poznato kada je njihova romansa tačno počela, zanimljivo je da je Emanuel sve vreme išao u odeljenje sa njenom ćerkom koja je oduševljeno govorila majci o novom đaku i malo ga simpatisala.

Melanija i Donald Tramp, Brižit i Emanuel Makron Foto: Tanjug/AP

Kada je stvar eskalirala i Makron se zaljubio i otpočeo vezu sa 24 godina starijom nastavnicom, inače majkom troje dece njegovi roditelji učinili su sve da ih rastave, što su i uspeli dve godine kasnije kada je dala otkaz i otišla u drugu školu.

- Nećeš me se tek tako rešiti. Vratiću se po tebe i oženiću te - navodno joj je rekao tada sedamnaestogodišnji Makron.

Verovali ili ne, svoje obećanje ispunio je 2007. godine kada su se posle 10 godina (zabranjene) veze i venčali.

- Zbog takvih stvari se menjate kao osoba. Učite da se borite za stvari do kojih vam je stalo i voljno nosite teret takvih priča. Ja živim život na kakav većina gleda sa neodobravanjem. I tako je već 15 godina. Ali oboje smo održali vezu jer smo tačno znali šta želimo. Ništa se od ovoga nije dogodilo samo od sebe. Sve smo sami stvorili - ponosno je istakao Makron.

Makron Brižit , Macron Brigitte, Brizit, obrezbeđenje Foto: Profimedia, Abaca

Njegovi roditelji, iako prilično liberalni, svom snagom su negodovali jer njihov sin je mlad, šarmantan, uspešan i iz dobre porodice. Dakle, savršen "ulov", ali ne za 24 godine stariju ženu. To je išlo dotle da je njegova majka zakazala sastanak Brižit na kome ju je zamolila da ga makar ostavi na miru dok ne napuni 18 godina.

- Ne mogu to da vam obećam - rekla je Brižit.

- Ti ne razumeš. Ti si već izgradila svoj život. On je mlad. Uz tebe neće moći da ima ni decu - očajavala je Emanuelova majka.

Prošle godine je Brižit izjavila da ju je "ljubav toliko obuzela i da jednostavno nije našla način da odoli Emanuelu". U toku političkog uspona bila je bezuslovno uz njega i savetovala ga u vezi sa govorima.

- Ona je uvek uz mene, a bez nje ja ne bih bio ja - rekao je Makron u aprilu nakon što su saopšteni rezultati prvog kruga.

Govorio je nedavno i predrasudama koje prate njega i njegovu suprugu.

- Da sam ja 20 godina stariji od svoje supruge, niko ne bi preispitivao naš brak. Samo zato što je situacija obrnuta ljudi govore da je to nemoguća priča - zaključio je.

(T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    16. jul 2019 | 10:31

    Da je situacija obrnuta, bilo bi potomaka. Tu je prednost starijeg muškarca. On mlađoj ženi može napraviti dete.

  • W

    16. jul 2019 | 10:22

    Mama ga drži za ruku:)

  • Lepi Mića

    16. jul 2019 | 11:57

    Samo je trebao sa Trampom da se zameni na onoj slici...ali današnji svet i logika...u potpunoj suprotnosti!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA