≫ 

Supružnici su se zaljubili u istu ženu, zaprosili su je i sada žive zajedno (FOTO)

Neobična veza troje ljudi

  • 10
Tinder, Rosie Haley ty Keneshia Petty Foto: Profimedia

Nagoveštaj ljubavnog trougla počeo je da se stvara 2018. godine kada je Rozi Halej (24) iz Brisbejna u Australiji suprugu priznala da je biseksualka te da bi volela da bude bliska sa drugim ženama.

Dva meseca kasnije, Rozi i suprug Taj (23) upoznali su Kenešiju Peti (23) na Tinderu i oboje su se zaljubili u nju, ali i ona u njih.

Tinder, Rosie Haley ty Keneshia Petty Foto: Profimedia

Na kraju su se toliko zbližili, da su odlučili da zajedno žive. Rozi je čak zaprosila Kenešiju dok joj je suprug bio kao pripadnik odbrane raspoređen na Bliskom istoku. On je prosidbu pratio putem Skajpa.

Kada je došao kući, i on ju je zaprosio. Kažu da će se sve troje venčati sledeće godine, no nisu pojasnili kako to planiraju da izvedu i da li se takva zajednica smatra legalnom.

- Poliamorija je etička, autentična ljubav koju svako od nas podstiče i podržava. Biti u trostrukoj ljubavnoj vezi znači više ljubavi, više razumevanja, više ohrabrivanja - rekla je Kenešija.

- Živeti zajedno nije ni teško ni lagano. Bilo je puno prilagodjavanja, kompromisa i otkrivanja kako staviti sve moje stvari u ormar koji je namenjen za dvoje - dodala je.

Prosidbe je, kaže, nisu iznenadile. Na dan kada je on kleknuo, a ona pristala, već su sve troje bili u kupovini stvari potrebnih za 'veliki dan'.

- Kada se spustio na koleno i zamolio me da mu budem supruga, srce mi je stalo. Rekla sam mu da ću se udati za njega svaki dan ako bude to tražio - prisetila se.

- Bila sam neverovatno nervozna pre nego što sam je pitala da se uda za mene. Planirala sam to mesecima i odlučila da sačekam njen rođendan - rekla je Rozi i dodala da se njenoj porodici ovakav aranžman nikako ne sviđa te da neće prihvatiti Kenešiju.

- U našem odnosu nema ništa loše ili nemoralno. Svi se volimo, jako. To nije nekakav seksualni, religijski ili neki drugi kult. Imamo slobodnu volju, svoj identitet i svoju ljubav, koja je jednako lepa kao i ljubav između dvoje partnera - dodala je, a prenosi The Sun.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qre

    19. jul 2019 | 14:23

    Čak ni degenerisani australijanci ne mogu da se mere sa Zadrugom i Parovima. Što se perverzija tiče tu smo bez konkurencije.

  • Staaa

    19. jul 2019 | 15:09

    Bolesnici!!!! Neka se lece.

  • Greg

    19. jul 2019 | 15:06

    Za njih je sa 23 / 24 već potpuno normalno da su u braku ( ovo jeste bizaran slučaj ali moja poenta nije u tome ) a kod nas je kobila sa 35 i dalje dete a magarac od 37. još uvek mlad da se veže ... tako smo je...no in i tako svetski, tako mi je muka koliko smo razmaženi i lenji ... sudiće nam deca sa pravom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA