Spojite dlanove i recite nam šta vidite jer upravo to najviše govori o vašem ljubavnom životu

Palmistika je naučna disciplina koja nastoji da dokaže da je sve zapisano na dlanovima.

  • 3
Dlanovi, linija ljubavi Foto: Shutterstock

Iako je danas niko ne shvata ozbiljno, služi svakako da se dobro zabavimo, ali prvenstveno protumačimo najvažniju crtu koja se zove linija ljubavi.

Linija ljubavi počinje na ivici dlana ispod malog prsta i, po pravilu se završava negde između palca i kažiprsta i prelazi preko celog dlana.

Najbolje tumačenje dobićete ako spojite dlanove, šta vidite?

Linija ljubavi na levoj ruci je iznad desne

Ukoliko je linija ljubavi na levoj ruci iznad linije na desnoj takvi ljudi ne veruju da su ljubavni odnosi primarni faktor sreće i uživaju u samačkom životu. Srodnu dušu će tražiti godinama, ali nikada neće kukati što su sami.

dlan, palm Foto: Pixabay.com

Na levoj ruci je niža nego na desnoj

Staromodne duše. Nikako se ne uklapaju u trendove savremenog društva, a život žive po svojim načelima. Čast i dostojanstvo su za njih način života. Intuicija ih ne vara, a u emotivne odnose ulaze sa osobaama koje su po pravilu zrelije od njih. Isti je slučaj i u prijateljstvima, pa se tako obično druže sa starijim ljudima sa kojima se osećaju da su na istoj talasnoj dužini.

U istoj su ravni

Ovim ljudima je ljubav nešto najvažnije na svetu, a kada se jednom zaljube onda je to za ceo život. Monogamni su i spremni da odu na drugi kraj sveta zbog te osobe. Racionalni su, konzervativni i plaše se promena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA