≫ 

Seks-trik koji obara rekorde: Evo koju srpsku reč morate da "napišete" kukovima po telu partnera

U Americi je COCONUT, u Srbiji CUCLA

  • 2

Devojke često ističu da im je poza u kojoj su na vrhu najneprijatnija. Šta da radim sa kukovima, kako izgledam, gde ću s rukama i sl. samo su neka od pitanja koje devojke sebi postavljaju tokom seksa.

Međutim, tviteraši su konačno rešili da stanu na put manjku samopouzdanja većine žena, te su neki od njih predložili devojkama šta treba da rade kada su na vrhu.

Sve što treba da uradite jeste da svojim kukovima po partnerovom telu napišete reč "COCONUT".

U pitanju je reč koja se lako pamti, a da biste je "napisali" kukovima pravićete pokrete koji su seksi, zavodljivi, prijaju vama, a ponajviše partneru.

Kokos foto: pixabay.com

Drugo, mala koreografija skrenuće misli sa bujice pitanja koja se javljaju u vašoj glavi čiji odgovori imaju za cilj da vam naruše samopouzdanje.

Devojke su pitale da li možda mogu da izaberu neku drugu reč?

Odgovor stručnjaka - nebo je granica!

- Sve dok vaša omiljena reč uključuje gomilu pokreta kukovima, promene pravaca, ali i blago kruženje zadovoljstva je zagarantovano. Čak i slovo Z ima tri promene pravca - kaže doktorka Karol Kvin za "Kosmopoliten".

Na primer, idealne reči koje zahtevaju dosta pokreta u Srbiji bile bi CUCLA, a za one koji traže zahtevniju fizičku aktivnost neka probaju sa težim rečima poput CVRČAK.

VIDEO: Da li je ovaj čovek uopšte pismen?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zaratustra

    23. jul 2019 | 09:56

    Da, ali na ćirilici ili latinici.

  • Ćorloilo Ćorlo Pk

    23. jul 2019 | 12:53

    Dobro je ovo da se trenira i uvežba. Prvo početi sa jednom reči, pa preći na prostu rečenicu, potom na složenu, a kada se sve dobro uvežba, možemo preći i na ceo roman! ;-) ;-) 😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA