Najbizarniji trend za koji ste čuli: Američka seksološkinja ovim "parfemom" privlači muškarce

Želite da "svi muškarci budu u vašem redu", kao što kaže popularna reklama? Možda bi trebalo da probate da ih privučete ovim "parfemom"

  • 6

Uobičajena rutina svake žene pred izlazak u grad jeste da na predeo iza ušiju i zapešće iznad dlanova poprska malo omiljenog parfema. A da li ste spremne da probate bizaran trend za koji jedna seksološkinja tvrdi da stoprocentno privlači muškarce?

sencijalno ulje, lavanda, biljke Foto: Pixabay.com

Žene su najčešće verne jednom mirisu i koriste ga godinama, tako da on u kombinaciji sa njihovom kožom dobija jednu posebnu, ličnu notu. Seksološkinja Šen Budram koristi "parfem" koji je ipak isuviše ličan... Pre svakog izlaska, ova dama na uobičejena mesta poprska malo vaginalne tečnosti.

Kako Šena tvrdi, sok sa intimnih ženskih delova deluje kao afrodizijak na muškarce koji joj prilaze u neverovatnom broju. Kako ne bi sve ostalo na teoriji, Budramova je zamolila tri svoje pacijentkinje da učine isto i izveste je o rezultatima.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Shan Boodram (@shanboody) on

- Rekla sam im da odu u toalet, operu ruke, a zatim prstom kruže oko vaginalnog otvora. Cilj je da pospeše lučenje vaginalnog sekreta Bartolinijeve žlezde koja se nalazi sa leve i sa desne strane spoljašnjeg dela vagine. Kada osete da im je prst dovoljno "mokar", treba samo malo tečnosti da utrljaju na predeo iza ušiju i dekolte - smatra Šena.

Parfem Foto: Profimedia

Na njenu nesreću, rezulati su bili vrlo mlaki. Jedna od ispitanica je priznala da su joj u toku večeri prišla svega dva muškarca, ali najverovatnije kako bi je bolje čuli jer je muzika u klubu bila izuzetno glasna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AlokinNBG

    24. avgust 2019 | 13:09

    Ova je odlepila,auuu sta ova amerika radja majko bozija!

  • AnanaS

    24. avgust 2019 | 13:47

    Muškarci je nisu opsedali ali one zelene muve zunzare jesu.

  • 534

    24. avgust 2019 | 12:49

    Ali su zato.pobegli svi komarci a od muva zunzara nije mogla da se odbrani

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA