≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pupak na pupak (ne) ide: Ukoliko ste viši od partnera, ove vrele poze morate da probate

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nije sve u visini, nešto je i u znanju. Proučite poze koje će i vas i partnera dovesti do ludila

  • 5

Kad je reč o razlici u visini između seksualnih partnera, naš narod ima jednu šaljivu izreku - "pupak na pupak ide".

Istina je pak malo drugačija. Ukoliko postoji velika razlika u visini između muškarca i žene, potrebno je malo se pomučiti i odabrati pravu pozu kako bi i jedno i drugo maksimalno uživali u seksu.

seks poze, voljenje ljubavi, zena gore, strast, ljubav

Foto: Shutterstock

Evo koje poze obavezno marate da probate, ako partnera "gledate s visine"...

Na stolu

Reč je o pozi koju muškarci inače preferiraju jer im daje potpunu kontrolu. Žena gornjom polovinom tela "leži" na stolu (ili bilo kojoj drugoj površini koja odgovara njemu), dok su joj noge obavijene oko partnera. Na ovaj način ste su ljubavnici u istoj ravni, a bonus je što su okrenuti licem jedno prema drugom, što je dodatno stimulativno.

Kašika

Radi se o ležećem položaju u koje se muškarac nalazi iza žene. Tela su priljubljena, što je dodatni stimulans za oba partnera, a uz ovu pozu muškarac ima lak pristup ženinoj G tački.

Ljubavni lotus

Seks poze, sex poza, ilustracija

Foto: Shutterstock

Da bi ova poza uspela, muškarac mora imati fleksibilne udove i karlicu. Parktično i jedno i drugo sede u "turskom sedu", s tim šzo žena sedi na muškarcu. Idelana poza za nežno vođenje ljubavi propraćeno sa dosta poljubaca.

Dogi stajl

Poza koju pola žena obožava, a pola ne podnosi. Svakako je ne treba odbaciti pre dobrog testiranja. Istina je da deluje manje intimno od položaja u kojima ste okrenuti livcem prema partneru, ali zato vašem mušarcu daje odrešene ruke da ispita vaše erogene zone.

Zmija

Kako i sam naziv sugeriše, reč je o ležećem položaju gde je žena položena potrbuške (po želji sa jastukom ispod karličnog dela), a muškarac leži preko nje. Kako muškarac mora da održava ravnotežu oslanjajući se na ruke, žena ima dovoljno prostora za "manevrisanje" i nametanje tempa koji njoj odgovara.

Obrnuta kaubojka

Seks poze, sex poza, ilustracija

Foto: Shutterstock

Mada bi se reklo da ova poza ženama uopšte nije omiljena, zapravo može biti vrlo uzbudljiva ako ste u krevetu sa osobom koja "zna šta radi". Obrnuta kaubojka je položaj kada žena (leđima okrenuta) sedi na muškarcu. Kontrola nad pokretima je aposlutno u rukama žene, dok su ruke muškarca potpuno slobodne da krstare po njenom telu i akrtiviraju erogene zone.

Pereca

Iako zvuči komplikovano, zapravo je reč o vrlo jednostavnom položaju. Žena leži na boku, aobe noge su joj savijene u kolenima, s tim što je jedna podignuta pod uglom od 90 stepeni. Taj "ugao" dozvoljava muškarcu da se približi ženi i penetrira je bočno. I njene i njegove ruke su praktično slobodno, što znači više užitka.

Seks poze, sex poza, ilustracija

Foto: Shutterstock

Zavrtanj

Žena leži na ivici kreveta, leđima okrenuta muškarcu. U zavisnosti od visine kreveta, parner kleči ili stoji, apartnerku penetrira otpozadi i bočno. Zašto zavrtanj? Zato što ovaj položaj dozvoljava ženi da "vrti" kukovima i uvija se, na obostrano uživanje.  va poza pruža puno slobode kretanja, a iziskuje veoma malo snageur left leg around his left side.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    25. avgust 2019 | 08:33

    Najaomiljenija mi je dogi poza, posebno kad je partner zestok, tad imam najjace orgazme

  • Novak

    25. avgust 2019 | 05:39

    Mala parodija na teme pupak na pupak. Zasto zena voli visr seks sa manjim muskarcem nego vecim. Pa manji kad oce da se ljubi on mora da nategne a veci mora da izvadi.

  • markan

    25. avgust 2019 | 06:34

    na stolu je vrh ko nije probao koda nije ni vodio lnubav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA