• 54

Muškarci, evo kako da provalite da žena glumi orgazam: Ovo već neće moći da isfolira

Da se ne lažemo mnoge žene glume orgazam, a razlozi su brojni: žele da zadovolje muškaraca, a neke jedva čekaju da se agonija završi.

  • 54

Sa muškarcima su stvari vrlo jasne. Nije da ni oni ne mogu da glume, ali u 99 odsto slučajeva to zaista neće raditi, a i mnogo je teže isfolirati muški orgazam.

Kod žena zapravo ne postoji dokaz da su svršile, pa im to dozvoljava određene zloupotrebe.

Žene koje će da glume orgazam pre njega počinju previše da pričaju i ubeđuju svog muškarca da su blizu, kako bi im on više verovao. Međutim, postoji još jedan način da znate da li žena ima pravi orgazam ili samo glumi, a taj dokaz je na njenim grudima: kada jedna žena zaista doživljava orgazam njen puls se povećava, a srce mnogo brže lupa. A orgazam bez lupanja srca je obična gluma.

Stoga, kada vaša draga sledeći put doživi orgazam, lezite na njene grudi i oslušnite kako lupa njeno srce.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Sanja

    Meni nije jasno kako neke zene mogu da glume orgazam. Pa kad imam seks sa svojim dragim, valjda je normalno da cu da uzivam u seksu i dozivljavam orgazme.

  • Milojko

    Mene ne zanima dal glumi il ne glumi. Kad vidim da ne moze da hoda i kad leluja levo desno i da ne moze da gleda na oci koliko je iscrpljena onda dal je bio il nije je vec vise nevazno. A bolje za nju da uziva jer njoj ide u korist. Za one koje zele da se sto brze zavrsi zna se gde su vrata.

  • ssss

    Moja odavno ne glumi, samo pita hoces li brzo. Ko veli, sjasi mi s grbace.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima