Video je poruku, a vi satima čekate na odgovor... Šta treba da znate o ovakvom muškarcu?

Poslali ste mu poruku, vidite da je pregledao, ali ne odgovara. Saznajte s kakvim muškarcem imate posla

  • 3

Poslali ste mu poruku, vidite da je pregledao, ili kako se u današnjem slengu kaže "sinovao" (od engleske reči "seen" što znači videti), ali ne odgovara.

I dok vi grickate nokte i smišljate svakakve scenarije u glavi, od najbezazlenijih (previše je zauzet), do najcrnjih - (nešto strašno mu se dogodolio), najčešće je reč o onome što ne želite ni da pomislite, a kamo li izgovorite - ne dopadate mu se dovoljno.

Iako je ovo najčešći razlog zbog kojeg muškaraci ne odgovaraju, odnosno tek sutradan odgovaraju na poruke, nije baš sve tako crno-belo.

žena, mobilni telefon, smartphone Foto: Pixabay.com

Ako izuzmemo najgori mogući scenario - a to je da mu se zaista nešto strašno desilo, u najvećem broju slučajeva ovo je način da vam pošalje poruku da nije dovoljno zainteresovan za vas. Izbegavanjem odgovora, bez rizika od eventualne rasprave, pušta vas da čitate između redova i "dignete ruke" od veze.

Osoba koja nema nikakvu nameru da se upusti u romansu, pa čak ni prolaznu vezu s vama, neće vam odgovoriti ni na drugu poruku koju mu u očaju pošaljete. Muškarci u suštini razmišljaju vrlo praktično i koncizno. Kad hoće - hoće, kad neće - neće. I to je sva mudrost.

Situacija je nešto složenija kad je reč o osobama koje na poruke odgovaraju sa velikim zakašnjenjem, odnosno sutra, prekosutra... Naravno, izostavljamo situaciju da je na putu, u romingu i sl (mada uz prednosti savremenih tehenologija, danas smo gotovo u svim krajevima sveta dostupni). Poruka koju vam šalje svakako jeste da mu niste posebno prirasli za srce, ali isto tako znači i da nije siguran da li želi vezu s vama.

Posebno zbunjuje ako vam jednom na poruku odgovori ekspresno, a drugi put vas pusti da čekate satima. Ako zanemarite nedostatak elementarnog vaspitanja, jer vaspitane osobe koliko god da su zauzete uvek odmah odgovaraju na poruke, makar toliko da drugu stranu obaveste da u tom trenutku nisu u prilici za dopisivanje, ukoliko želite vezu sa ovakvim muškarcem naoružajte se strpljenjem. "Toplo-hladno" je njegov model ponašanja i ako nemate stomak za to, bolje odustanite.

Devojka, žena sa telefonom, nervozna, ljuta, u panici Foto: Profimedia/Wavebreak

Postoji i značajan procenat muškaraca iz ove grupe (pišem - ne pišem) koji se tako ponašaju ne zato što nisu sigurni u budućnost veze s vama, već zato što su arogantni. To je onaj tip "super zaposlenih biznismena" koji sebe stavljaju iznad svih, a smatraju da su lepi maniri za slabiće. Ako istrajete u nameri da osvojite ovakvog muškarca, velika je verovatnoća da ćete mu uvek biti na drugom mestu. Budući da sebe uvek stavljaju na prvo mesto, logično je što ovakvi muškarci po pravilu izgledaju savršeno negovano, svaka dlačica na glavi im je na svom mestu.

I na kraju, mada ih ima veoma malo, među muškarcima koji kasne s porukama ili ne odgovaraju na njih, nalaze se i oni malo rasejani tipovi, osobe koje ne mare za savremenu tehnologiju, pa su tako u stanju zbog neke trivijalnosti (na primer pecanja) danima da se ne late mobilnog telefona. Oni se vode mišlju da boravak u prirodi, uživanje u dobroj utakmici ili čitanje uzbudljive knjige ne treba prekidati zbog nečeg što se može obaviti kasnije. Na vašu žalost, vi spadate u tu kategoriju "za kasnije".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsija

    30. avgust 2019 | 19:49

    A sta cemo za kada je u pitanju zena ta koja se ponasa ovako kako ste naveli?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA