≫ 

Muškarci su uvereni da im ove poze pružaju vrhunski užitak, a evo šta one kažu

Da ne bude zabune. Žene najmanje u njima uživaju

  • 16
seks, seks, ljubavnici, poze u seksu

Foto: Shutterstock

Da li zbog toga što ne žele da uvrede partnera ili što su po prirodi stidljive, ali žene neretko umeju da prećute kada nisu zadovoljne seksom ili kada im neka poza ne odgovara. I dok oni veruju da su se pokazali kao pravi pastuvi u krevetu, one i dalje ćute i puštaju da obmana traje...

Ovakav odnos svakako nije dobra osnova za dugu i stabilnu vezu, zato smo rešili da razbijemo mitove. U intimnim ispovestima žene su otkrile da im najmanje užitka pružaju ove poze:

Doggy style

Prvo mesto odavno drži ova poza. Zašto? Osim što je za žene bolnija jer nemaju kontrolu nad penetracijom, negativna strana ove poze jeste što ne postoji nikakav "intimni" momenat koji žene u seksu vole i koji ih uzbuđuju, poput pogleda, poljubaca. Osim toga, većina muškaraca ne zna da treba da stimuliše G tačku kod žene da bi uživala u ovoj pozi.

Seks poze, sex poza, ilustracija

Foto: Shutterstock

Makaze

Previše komplikovane poze poput ove (u kojoj se partneri ukrštaju kao makaze) za ženu su najčešće neudobne. S njihove tačke gledišta, previše muke oko nečega do čega se može doći na mnogo jednostavnije načine. Pritom, ukoliko nije stimulisana ručno, opet ne postoji nadražaj G tačke  a koji je najvećem broju žena potreban da bi stigle do vrhunca.

Čuvena 69

Osnovni razlog zbog kojeg žene ne vole ovu pozu jeste što zahteva dosta rada, ali i mentalnog naprezanja. Žena je skoncetrisana da zadovolji partnera, tako da uopšte ne uspeva da se prepusti užitku koji on njoj pruža. Ovakva poza zahteva dobru sinhronizacviju kako bi oboje uživali, zbog čega je većini žena naporna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    31. avgust 2019 | 09:14

    Volim 69, kad mu sednem na lice i trljam se, a onda se spustim i ja njega zadovoljavam istovremeno dok i on mene

  • Jovana

    31. avgust 2019 | 09:13

    Ja volim doggy pozu,najbolje ga osecam tada,inace i double doggy penetration volim.

  • 123

    31. avgust 2019 | 06:32

    Ova moja uziva kad je od pozadi vucem za kosu,poludi....😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA