"Vulkanski seks sa Sicilijancem, besane noći s beduinom i opasne turbulencije sa srpskim pilotom"

Svi ljubavnici Karmen Dorado Vedije

  • 3
pilot

foto: pixabay.com

Španska spisateljica Karmen Dorado Vedia objavila je priču o seksualnoj antropologiji i opisala kako je vodila ljubav sa Sicilijancem koji je imao ukus kozjeg mleka i meda, Nemcem sa očima rajskog Berlina, beduinom pod šatorom i mišićavim srpskim pilotom.

Njenu priču vam prenosimo u celosti:

Izgubila sam nevinost sa Sicilijancem koji je imao ukus kozjek mleka i meda. Bili smo okruženi drevnim civilizacijama, a naša tela su bila spojena u nasilnoj magmi kojoj smo samo dodavali lavu i gasove. Priča se završila kada je pokušao da me iznenadi novom erupcijom, pa je pao. Tu je ostao stopljen sa pejzažem.

Imala sam utisak da sam provela nekoliko godina u pustoši osećanja. Tada sam upoznala Nemca maslinastog tena, očima u boje berlinskog neba i telom kao zima u Garmišu. Marširali smo krevetom u ponedeljak, sredu i petak, a orgazam bi doživeo svaki put kad zapeva: Deutschland, Deutschland über alles. Jednu noć sam čak sanjala da smo začeli dete sa svastikom na čelu. Spakovala sam torbe i otišla.

E, onda su sa beduinom doživela besane noći. Međutim posle tri godine svakodnevnog jahanja vetar i pesak su me odveli praznog tela u mirovanju negde dalje.

Tačnije u tranzitnom delu aerodroma srela sam srpskog pilota, čiji su mišići bili proporcionalno obrnuti njegovom penisu. Spojili smo se brzinom aviona i izveli jedan zavidan manevar zajedno. Rekli smo jedno drugom zbogom uz zvuk motora i ukus kerozina na čaršavima.

Umorna od ekstrateritorijalnog eksperimentisanja, posvetila sam se bruto domaćem proizvodu. Obukla sam na sebe Andaluziju, marširala poljima Kastilje, okusila pašnjake Ekstramadure i skenirala Asturiju. Vratila sam se kući sa natečenom jetrom poput guske i ubodom između nogu.

Zabrinutost porodice naterala me je da potražim stručnu pomoć nakon svih razočarenja. Uz obećanje da ću nastaviti terapiju, stigla sam istog jutra kada se osoblju pridružio novi terapeut. Odmah sam poželela da budem u njegovih rukama.

Od tada sati nemaju značenje. Uživamo. Mislim da sam se konačno zaljubila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Muuuva

    2. septembar 2019 | 17:57

    Maaaa nisi spisateljica ako ne odise seksualnim fantazijama, po svemu sudeci ako ste moje dame imale i imate ovakve zivotne situacije uzmite perce u ruku i spisateljica majko da budem... Ffffantazija

  • Neprilagodjena

    2. septembar 2019 | 22:13

    Mene zanima jel pilot bio misicav ili ne...

  • Iz licnog iskustva

    3. septembar 2019 | 23:32

    Iako su pozeljni, Piloti su jako losi ljubavnici..valjda zbog tog pritiska u vazduhu stalno, imaju jako slab libido...bila sam sa dvojicom, jedan je bio nula u krevetu, drugi sam isto zaokruzila nulu 😅🙈

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA