Nebitno je da li nosite seksi odeću, cipele, parfem: Evo šta muškarci žele u krevetu

Seksualne i emotivne želje muškaraca su zapravo veoma jednostavne

  • 6

Eksperti za seks su otkrili da muškarci u krevetu žele suprotno od onog šta žene misle, a odgovor je uzbuđenje.

Samanta Iks, stručnjak za seks, kaže da, u njenom iskustvu, muškarci beže od bilo čega "nastranog". Njihove želje, seksualne i emotivne, zapravo su veoma jednostavne što je ženama nekada teško da shvate.

- Ranije sam se bavila poslovnom pratnjom. Sećam se nežnog klijenta po imenu Daz koji je prešao 312 kilometara da bi proveo tri sata sa mnom. Pozvao me je sledećeg dana da se požali: "Izvini, Samanta, ali tvoje seksualne sklonosti su malo agresivne za mene". Izvinila sam mu se - priseća se Samanta.

Par, ljubav, krevet, seks, TAMABEPA Foto-ilustracija: Profimedia/Glow Images RF

- Nemojte pogrešno da me shvatite, muškarci vole seks. Ali što se tiče poteza iz porno filmova, bolje ih ostavite za fantaziju - napominje Samanta.

Evo šta muškarci vole da iskuse kad se zatvore vrata spavaće sobe:

Maženje

"Požuri!", "Je l' unutra?" i "Ne želim da mi se kafa ohladi" je ono što muškarci ne žele da čuju u toku seksa. Muškarci vole poljupce, da se maze i grle i razgovaraju u krevetu čak i više od žena.

Par u krevetu, ljubav, TAMABEPA, Seks Foto-ilustracija: Profimedia/Caia Image

Vole oralni seks

Posebno da to urade ženama. Prestanite da razmišljate kako izgledate i kakvog ste ukusa tamo dole jer muškarce to ne zanima. Ne zanima ih ni kakav veš nosite.

Orgazam

Muškarce ništa više ne privuče nego kad ženi priušte orgazam. Oni žele da vas oznoje, isprljaju, ulepe i da se zabave. Većina muškaraca više voli da zadovolji svog partnera nego sebe. Ako nosite najskuplju seksi odeću, cipele, parfem, sve je to njima nebitno ako na kraju ne uspeju da vas zadovolje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA