≫ 

Neočekivana ženska osobina koja će "zapaliti" svakog muškarca: Zbog ovoga se zaljubljuju u vas

Verovali ili ne...

  • 3
seks, seks, ljubavnici, poze u seksu Foto: Shutterstock

Rezultati nedavne studije objavljene u žurnalu Sex Research pokazuju da se seksualne performanse jednog muškarca naglo poboljšavaju kada je žena sa kojom imaju seks emocionalno nestabilna.

U istraživanju, u kojem je učestvovalo 1.000 muškaraca dokazano je da muškarci koji su emocionalno stabili najbolje znaju kako treba da zadovolje emocionalno nestabilnu ženu. A najbolji način da to urade je, pogađate - seks!

sex seks par krevet čipka foto: pixabay.com

Istraživači objašnjavaju da se kod seksa sa emocionalno nestabilnom ženom, muškarcima javlja Pigmalionov sindrom, odnosno sindrom autosugestije, zbog čega su mnogo bolji u seksu.

Autorka studije Julija Velten i njene kolege intervjuisale su ispitanike o njihovim seksualnim navikama, ličnostima i preferensama u seksu.

Otkrili su da su "muškarci čije su parterke bile manje emocionalno stabilne" imali bolje performanse, dok su "manje poslušni" muškarci izazivali bolju funkciju kod žena.

Studija je takođe otkrila da muškarci imaju bolji seks sa partnerkama koje imaju slične osobine - jer se međusobno stimulišu.

- Kod muškaraca koji lako reaguju na erotske maštarije ili vizuelne stimulanse, partner koji reaguje na isti način umnogome olakšava seksualnu funkciju.

Inače, ranije studije pokazuju da su emocionalno nestabilni ljudi skloniji erotskim fantazijama i generalno eksperimentisanju u seksu.

A da li će nakon toga emotivno stabilniji muškarac tako uticati i na ženu, nije objavljeno u rezultatima istraživanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    12. septembar 2019 | 01:54

    Ako je ona emocionalno nestabilna, znaci da u glavi nije sva svoja, ne zna ni sama sta hoce, takvih se treba kloniti

  • Ja

    12. septembar 2019 | 10:28

    E svašta! Veze sa vezom nema!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA