Za maksimalni užitak oba partnera: Kad vaginalni mišić oslabi, ova seks igračka pomaže

Kegelove vežbe pomažu jačanju vaginalnog mišića, ali ovo još više

  • 2
seks, seks, ljubavnici, poze u seksu Foto: Shutterstock

Vaginalni mišići koji su u dobroj kondiciji se jače grče tokom orgazma, pa osećaj je osećaj užitka kod oba partnera znatno veći.

U slučajevima kad ovaj mišić izgubi elastičnost  što se najčešće dešava posle porođaja, "otpor" i grčenje grlića materice prilikom penetracije je slabije, a sasmim tim i užitak manji.

Ljubav, seks, par, ljubav Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Kod ovog problema pomažu Kegelove vežbe, ali ukoliko vas mrzi da ih radite ili su vam previše komplikovane, pribegnite jednostavnijem rešenju.

U seksi šopu pronaći ćete veliki broj "kuglica zadovoljstva", poznatih i pod nazivom "japanske kuglice". Osim što su pomoćno srdstvo za masturbaciju kod žena, ove kuglice učiniće čuda za vaš vaginalni mišić. Sve što je potrebno jeste da ih "nosite" po sat vremena dnevno.

Vagina, Bol, Menstruacija Foto-ilustracija: Profimedia

Budući da su napravljene od stakla ili čvršće plastike, svojom težinom će vršiti pritisak na vaš vaginalni mišić. Pod tim pritiskom mišić će se grčiti (kako bi sprečio kuglice da ispadnu), što je isto kao da ste sat vremena radili Kegelove vežbe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA