Devojka ga je uhvatila u seksu sa najboljim drugom, koji je pritom oženjen: "Ne znam šta da radim"

"Iako sam srećan kad sam sa svojim drugom, ujedno sam u potpunosti svestan da je oženjen i da sa mnom vara svoju suprugu"

  • 12

Kad ga je devojka uhvatila u seksu sa njegovim najboljim prijateljem, raskinula je sa njim. On se sad plaši da će i prijateljeva žena i njega da ostavi, pa će on biti krivac za propast njihovog braka.

- Imam 31 godinu, a moj drug 30. Prijatelji smo od fakulteta. Spavali smo zajedno još u toku studija, ali nikad tome nismo davali značaj. Bili smo mladi i slobodni, i uživali smo u tome - ispovest započinje Predrag K. iz Beograda.

- Kad je drug dobio prvi posao upoznao je i oženio divnu devojku, i uvek se činilo da imaju veoma lep i skladan brak.

Moju, sada bivšu, devojku upoznao sam otprilike u isto vreme. Ima 29 godina. Imali smo dobru vezu i pre tri godine smo dobili devojčicu.

Obožavam svoju devojčicu, ali kad mi je devojka pomenula brak shvatio sam da to nije ono što želim.

Moj drug i ja smo pre nekoliko meseci otišli u Amsterdam gde smo delili sobu. Poslednju noć, posle teškog pijanstva, završili smo u krevetu i imali seks. Iznenadilo me je što je posle toliko godina i dalje bio raspoložen za to, ali sam osećao kao da radimo pravu stvar. I on je imao isti osećaj i od tada smo se sastajali barem jednom sedmično i imali seks.

Gej poljubac, LGBT, pederi Foto: Profimedia/Corbis

Jedne noći kod mene u stanu, moja devojka nas je uhvatila na delu. Normalno, bila je u potpunom šoku. Ipak, rekla je da joj je to bilo logično i odmah je prekinula našu vezu. Ostali smo prijatelji i našu devojčicu viđam redovno.

Iako sam srećan kad sam sa svojim drugom, ujedno sam u potpunosti svestan da je oženjen i da sa mnom vara svoju suprugu. Ona često putuje zbog posla, pa imamo dosta prilika za viđanje, ali me uvek grize savest sledećeg jutra. Ona je divna žena i ne zaslužuje ovo - završava Predrag.

Odgovor: Došlo je vreme za ozbiljan razgovor. Recite vašem drugu kako se osećate i saslušajte kakva je njegova vizija budućnosti. On bi trebalo da bude zabrinut za svoju suprugu više od vas.

Da li i vas vidi u budućnosti ili vas doživljava kao običnu aferu? Da li ima nameru da se razvede od svoje supruge? Kad ovo saznate, možda ćete znati koji je vaš sledeći potez.

Time što ste iz heteroseksualne veze prešli u homoseksualnu sa najboljim prijateljem je velika stvar koja vam je donela životne promene. Razmislite šta je ono što zaista želite od vaše budućnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA