On je zgodan i prelep, ali evo šta će ga otkriti da nije dobar u seksu

Neko može da vam se dopadne na prvi pogled, ali njegovo umeće u krevetu nikako ne možete odmah da znate

  • 12

Ipak postoje neki znakovi koji mogu da odaju lošeg ljubavnika i da vam odmah ukažu da muškarac u kojeg ste se zagledale i nije najveštiji ljubavnik u krevetu.

Evo kako da ga odmah prepoznate:

Stalno priča o svom izgledu

Osobe koje su opsednute svojim izgledom lako je prepoznati. Stalno su besprekorno sređeni i jedina tema na koju su uvek raspoloženi da ćaskaju je njihov izgled. Žene vole kada muškarci vode računa o svom izgledu, ali ako tome pridaju ogroman značaj, pa čak i više nego žene, onda to može da bude problem.

Posesivac se lako prepoznaje

Romantika i nežnost mu nisu jača strana, a kada vas ljubi i grli to radi usiljeno. Posesivan muškarac u svemu što radi voli da ističe sebe u prvi plan, pa ako je ovakav u svakodnevnom životu onda ništa lepše ne možete da očekujete od njega ni u krevetu.

Ne obraća pažnju na vas

Ako toliko preteruje sa pričom o sebi da se ne seti da pita vas kako ste proveli dan i koja su vaša interesovanja onda ovakav muškarac nće biti ništa darežljiviji u krevetu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    25. septembar 2019 | 23:14

    Ja nekako uvek prepoznam muškarca koji mi odgovara u svemu. Odmah na prvi pogled skoro, a kad progovori sto posto znam da li je tip za mene. Najbolje se muškarac otkriva kakav je u krevetu dok jede. Ne valja kad jede mnogo halapljivo i bezo, to znači da je takav i u seksu, a ne valja ni kao ptičica previše onako fino i polako 😀😀😀

  • DARKO 100%

    25. septembar 2019 | 22:30

    Ja mislim da su najprivlacniji za zene oni muskarci onako bradati,pomesani sa dimom cigara i alkohola ,zacinjenim belim lukom,zene odmah padaju u nesvest od uzbudjenja ,ali sam primetio da zene loze u stvari da kazem ruzni muskarci ,one cesto raspaljuju mastu da ih takva osoba ......be!!!!tako ko god se oseca ruznim njemu su otvorena vrata kod zene samo kulturno pitajte da vam da ,pa ako i dobijete samar to prihvatite stojecki kao prava muskarcina ,posle joj bude zao pa vam daaaa😉😄😁🍻🍻🍻

  • Realno

    26. septembar 2019 | 09:38

    Nista ne moze da ga otkrije do sam sexualni cin

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA