≫ 

Ako muškarac ima palac kao Bred Pit - odličan je u seksu, a evo kakav je ako voli slatkiše

Pokretljivost prstiju, način na koji ispisuje određena slova ili kojom brzinom jede, sve to govori kakav je muškarac u seksu

  • 5
Bred Pit

Foto: Profimedia

Da li će partner biti dobar u krevetu nema nikakve veze sa veličinom njegovog organa, pa čak ni sa prethodnim iskustvom, tvrdi nauka.

Iako je iskustvo svakako dobrodošlo, postoje neki drugi elementi koji mogu da nagoveste da li ćete imati strastven seks.

Saznajte na šta to treba da obratite pažnju pri odabiru seksualanog partnera...

Pokretljivost palca

Naučnici tvrde da osobe koje su avanturisti u krevetu imaju pokretljivije palčeve. Sudeći po njegovim poslednjim fotografijama, Bred Pit već decenijama unazad zasluženo nosi titulu velikog ljubavnika.

Bred Pit

Foto: Tanjug/AP

Način na koji šiše slovo "y"

Ukoliko je njegovo ćirilično "y" dugačko i sa "petljom" na dnu, izvukli ste džek-pot. Ove muškarce pokreću intenzivne strasti, a krase ih bogata mašta i kreativnost.

Upotrebljava emotikone

Studije su pokazale da osobe koje u prepisci koriste često emotikone više upražnjavaju seks od onih koji to ne čine. Ovi muškarci su komunikativniji, pristupačniji i bolji zavodnici.

Gricka nokte

Mada je reč o veoma lošoj navici, ali muškarci koji grickaju nokte zapravo imaju jednu veoma dobru osobinu - nesputani su. To se odražava i na seks. Za njih inhibicije ne postoje, voljni su da sve probaju.

Voli sladoled od kafe

Istraživanja su pokazala da su ove osobe po prirodi veoma zavodljive, uzbudljive i uvek spremne na flert. Seks sa njima nikada nije dosadan, žive za kratke momente strasti. Ipak, ako želite dugu vezu, možda nisu najbolji izbor.

Sladoled, kafa

Foto: Shutterstock

Levoruk

Ako nečemu treba da zavidite levorukim osobama, to je na ljubavničkom umeću. Istraživanja su pokazala da ove osobe imaju mnogo bolji seksualni život od desnorukih. Zašto? Nauka nije otkrila.

Veoma je organizovan

Iznenađujuće, osobe koje se smatraju najboljim ljubavnicima nisu zapravo spontane osobe avanturističkog duha. To su ljudi koji imaju izuzetne organizacione veštine, koji su savršeni planeri. Ovo se odnosi i na muškarce i žene, a razlog je što ne ulaze u "bitku" nepripremljeni, već potkovani znanjem.

Ima opušteno držanje

Kako muškarac stoji dosta govori o tome kakav je  u krevetu. Opušteno držanje tela svedoči o ležernoj osobi koja je sigurna u sebe i koja uživa u čulnim zadovoljstvima. Kruto držanje je znak rigidnosti, krutih stavova, što se takođe projektuje na seks.

Metju Mekonahi

Foto: Profimedia/Backgrid USA

Kako neke osobine i navike otkrivaju dobre ljubavnike, tako postoje i one koje ukazuju na loše performanse u krevetu.

Obožava biciklizam

Bez obzira na to što najverovatnije ima fit figuru, ljubitelj biciklizma neće vas oduševiti u krevetu. Sedlo bicikla im pritiska testise zbog čega vremenom dolazi do erektilne disfunkcije.

Ne pere zube dva puta dnevno

Loša dentalna higijena sasvim sigurno izazova oboljenja desni, a koja dalje vode do impotencije. Zato, ako primetite da se ne hvata četkice za zube baš rado -  napustite brod koji tone...

Dobri ste prijatelji s njegovim ortacima

Ovo nije slučajno. Ne družite se vi s njegovim prijateljima samo zbog toga što su vam sipmatični. Istraživanja su pokazala da muškarci čije partnerke provode dosta vremena sa njihovim prijateljima u 92% slučajeva imaju problema sa erekcijom.

Muškarac, čovek jede meso

Foto: Profimedia/Alamy

"Guta" hranu i obožava slatkiše

Halapljivi muškarci u najvećem broju slučajeva su loši ljubavnici. Ne utroše potrebno vreme da upoznaju žensko telo, već im je cilj samo da zadovolje svoje potrebe. Isto važi i za one koji obožavaju slatkiše.

Video: Slavna glumica priznala da joj je bio grozan poljubac sa Bredom Pitom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    27. septembar 2019 | 08:27

    Da..To bas ima veze sa oblikom palca..😂😂😂

  • E svasta

    27. septembar 2019 | 13:38

    Koja smijurija jel moguce😂😂😂

  • Aleksandar

    27. septembar 2019 | 07:55

    Neverovatno ali kao da su mene opisivali, čak sam i istog dana i meseca rođen kao ovaj glumac...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA