≫ 

Dužina koraka otkriva kakav je muškarac u krevetu - koji su bolji ljubavnici?

Sitni ili dugi koraci - koji garantuju bolji seks?

  • 4
Muškarac korača, korak hoda Foto: Shutterstock

Da li znate da postoji veza između dužine koraka kod muškaraca i njegovih performansi u krevetu?

Istraživanje sprovedeno nad 324 muškarca je pokazalo da dužina koraka govori dosta o fizičkoj spremnosti muškaraca, njihovom libidu, a samim tim nivou testosterona od koje zavisi erektilna funkcija.

Kod ispitanika je merena dužina koraka, a koja se potom delila s visinom podignutog stopala, što govori o ravnoteži, balansu, fleksibilnosti i snazi mišića.

Muškarac korača, korak hoda Foto: Shutterstock

Britanski urolog je otkrio da su duži koraci kod pripadnika jačeg pola povezani sa boljom prokrvljenošću, a svedoče i o većem samopouzdanju kad je reč o seksu.

Muškarci koji koračaju sitnim koracima napravili su u proseku 153 santimetra u dva koraka, dok su oni s dužim prešli 166 santimetara takođe u dva koraka.

Penis, Erekcija, Impotencija, veličina, Potencija, TAMABEPA Foto-ilustracija: Profimedia

Istraživačui su otkrili da se erektilna disfunkcija može proveriti međunarodnim testom koji meri 5 stvari. Ispitanike su podelili u dve grupe: one koji su imali rezultat slabiji od 16 i one čiji je rezultat iznad toga. Oni s 22 do 25 bodova nisu imali erektilnu disfunkciju, dok rezultat između 5 i 7 ukazuje na ozbiljnu erektilnu disfunkciju.  Pokazalo se da muškarci koji imaju kraće korake imaju 40% veću verovatnoću za pojavu erektilne disfunkcije, bez obzira na druge faktore. neka ranija istraživanja su takođe pokazala da dužina koraka ima veze sa snagom mišića karličnog dela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VladimirR

    4. oktobar 2019 | 17:32

    A, zato žene stalno trče za muškarcima koji pružaju veći korak? Ja mislo da je to samo zbog toga što je ženski korak kraći. Kad ono ispade da ne žele da im izmakne primerak pojačanog libida.

  • Uf

    4. oktobar 2019 | 15:55

    Moj muz ko puz.a stacu mozda ce prohodati!

  • Milorad

    4. oktobar 2019 | 20:18

    Niđe veze, manji kraci, kraći koraci, duži kraci, duži i koraci. U proseku niži ljudi, su bolji u seksu, od višljih, to je tačno 100% a zašto, ne bih mogao da odgovorim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA