≫ 

Žena se požalila da joj je muž užasan ljubavnik, a evo šta su joj Srpkinje poručile

Da loš seks u braku nije retkost, dokazuje nam i veliki broj komentara čitalaca "Telegrafa" na ispovest 58- godišnje žene problemima u spavaćoj sobi

  • 24
Problem u braku Foto-ilustracija: Shutterstock

Ispovest 58-godišnje žene koja se požalila psihoterapeutu da već 30 godina "trpi" loš seks u braku zbog čega joj se obratila za pomoć, izazvala je burnu reakciju naših čitalaca.

U svom pismu lekaru, između ostalog, napisala je:

- Iako volim svog muža, fizički mi je vrlo odbojan. U seksu je dosadan i uvek je takav bio. Ne želim da ga povredim i kažem mu da je očajan u seksu, ali ne mogu više da trpim.

Da loš seks u braku nije retkost, dokazuje nam i veliki broj komentara čitalaca "Telegrafa", a koje je izazvala ova iskrena ispovest. Pored šaljivih opaski i poziva naših "mačo-muškaraca" da im se obrati ako želi da se dobro provede u krevetu, bilo je i standardnog "upiranja prstiju" u krivce.

Komentari Foto: Screenshot/Telegraf Komentari Foto: Screenshot/Telegraf

Ono što iznenađuje, jesu komentari žena. Naime, čini se da Srpkinje smatraju da su dužnost i obaveza svake žene da uvek izgledaju zavodljivo svom muškarcu i, ukoliko je seks loš, da je to njihova krivica...

Komentari Foto: Screenshot/Telegraf Komentari Foto: Screenshot/Telegraf

Sa ovim mišljenjem složili su se i muškarci, koji su pak pokušali da objasne kako njihov mozak funkcioniše i šta zapravo priželjkuju u braku.

Komentari Foto: Screenshot/Telegraf Komentari Foto: Screenshot/Telegraf

A neki se nisu libili ni da joj daju konkretne savete - kako da se obuče, kakvu atmosferu na napravi...

Savet je ponudila i jedna čitateljka koja je možda najbolje razumela s kakvim se problemom već decenijama bori ova 58-godišnjakinja. Njeno rešenje je bilo da nađe ljubavnika.

Komentari Foto: Screenshot/Telegraf Komentari Foto: Screenshot/Telegraf

Šta vi mislite? Da li smatrate da je žena "kriva" ako je seks u braku loš? Da li od njenog ponašanja, oblačenja i hrabrosti u spavaćoj sobi zapravo zavisi kakav će seks biti?

Video: Deda odlepio od vrckanja vašarske plesačice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jedna zena

    10. oktobar 2019 | 11:35

    Naravno da zena nije kriva ako je seks u braku los.Od zena se trazi da zongliraju izigravaju francuske sobarice,.....da muzu sve prinesu , od posla , dece I svih ostalih obaveza nemaju vremena za seks.Ja imam uvek jer sve obaveze podelimo,zajedno sve radimo, da je suprotno verovatno bi bilo jednom godisnje.Ovako svaki drugi dan,jedva cekamo iako smo dugo u braku.

  • Veca

    10. oktobar 2019 | 12:55

    Nije istina da je do zene a to oko garderobe ,neko ko zeli nekog zeli ga kako god a ovi sto imaju problem sa garderobom nek pogledaju sebe u ogledalo prvo i izbace iz glave mastu da im zena treba biti u halterima da bi im se digao jer oni u stvare ne zele svoju zenu nego neku porno ribu

  • Mina

    10. oktobar 2019 | 12:51

    Moj muz je u fazonu pornica i uvek ocekuje da on nista ne radi a ja trebam da izigravam drolju i naskacem i sveeeee i svasta.Umorna sam od tog njegovog egoizma i nikad ne zadovoljena sa njim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA