≫ 

Imali smo analni seks i molila sam ga da prestane. Zašto se sada ja osećam krivom?

Dvadesetsedmogodišnja Jovana K. iz Kruševca ima dilemu - da li opet da pokuša ili ne?

  • 60
Breskva, gace

Foto: Shutterstock

Već tri meseca sam u vezi sa fenomenalnim, prelepim i jako pametnim momkom koji me tretira kao kraljicu. Iako mi je na početku veze rekao da voli analni seks rekla sam mu da ćemo probati, zašto da ne? Na početku veze smo ga i isprobali, sa pravilnom pripremom, masažom i uopšte mi se nije svidelo, jako me je bolela i rekla sam mu da stane. Stao je i nastavili smo seks tradicionalnim putem.

Čim smo završili, izvinio se što me je boleo. Rekla sam mu da nije on kriv, pošto je stao čim sam mu to zatražila. Iako mi više nikada nije tražio analni seks, mene je sad to počelo da nervira. Kao što mi se dopada da mu kuvam i da se brinem o njemu, želim da mu udovoljim i u ovome?

Nije da mu nije lepo u klasičnom seksu sa mnom, ali želim da mu "poklonim" analni seks u kojem će da uživa. Međutim, kad se setim bola koji sam doživela, ne želim ni da pomišljam na to. Osećam se kao žrtva patrijarhata. Da li sam sebična zbog toga?

Odgovor:

 

I kad kuvaš, sigurno patiš, ali nećeš sigurno prestati da seckaš luk zato što ti idu suze na oči. Kako je uopšte moguće da porediš jedno s drugim? Da, žrtva si partijarhata jer ne možeš seks predstavljati kao "poklon" jer to nije razmena dobara već ono što će prijati svima. Ako ne voliš analni seks, pa kakve veze ima? Postoji još mnogo načina da zadovoljite jedno drugo.

Video: Tokom oralnog seksa u pikapu uleteli su u kolonu. Sramota je bila neviđena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lana

    11. oktobar 2019 | 08:20

    Treba samo da se nadju dvoje koji vole iste stvari i sve ce da bude super. Ne treba niiko da radi nesto sto ne zeli, niti neko da bude uskracen za ono sto zeli. Licno, ja to obozavam, ali ne bih drugom dala to samo zato sto on voli a ja ne. Moj decko ima srece 🌷...

  • Ana

    11. oktobar 2019 | 07:03

    Gresis, ti je nesto najlepse, samo moras da se opustis i drugacije se pripremite. Ne moze kao "u filmu"...

  • Miki

    11. oktobar 2019 | 08:45

    Ne shvatam kad se femkaju, dignu nos, nece ovo, nece ono. Pa devojaka koliko hoces, a one nek birkaju sta oce sta nece. Trazio sam dok nisam nasao onu koja sve hoce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA