≫ 

Ovo su četiri glavna razloga za raspad veze, a nisu prevara i ljubomora

Do nedavno glavni razlozi prekida ljubavnih veza bile su preljuba i ljubomora

  • 11

Savremeno vreme donelo je nove odnose kada je ljubav u pitanju, a sa njima su došli i novi problemi zbog koji se veze raspadaju.

Četiri nove stavke su razlog za raskid, a čak se nalaze ispred prevare i ljubomore.

Drugačiji pogled na svet

Svako na svoj način gleda na život, porodicu, politiku, ono što ga ispunjava i čini srećnim. Ako se partnerom nemate ni sličan pogleda na svet onda takvi parovi jednostavno nemaju budućnost.

Loša komunikacija

Dobar partnerski odnos podrazumeva da vas druga strana bodri, razume i saoseća se s vama. Komunikacija je oduvek bila ključ uspešne veze. Ispit za vezu je obično neka teška situacija u životu kada se vidi ko je kome kolika podrška.

Raskid, TAMABEPA Foto-ilustracija: Profimedia

Velika razlika u godinama

Znamo da svi vole da kažu da ljubav ne poznaje godine, ali ako je ta razlika toliko velika da se vaše vrednosti ne poklapaju, raskid će biti neminovan.

Nepoverenje

Poverenje je broj jedan u vezi. Ako niste imali dobro iskustvo u prošlim vezama nemojte da dozvolite da vam se to reflektuje na sadašnju vezu. Ako slučajno izigrate poverenje partnera i sumnja se uvuče u vaš odnos, to je nešto što se teško gradi iznova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zena

    13. oktobar 2019 | 10:11

    Glavni razlog je smartphon, ovaj moj 24 h bulji u njega

  • Srx Ng

    13. oktobar 2019 | 10:35

    I najbitnije neprestano zvocanje zene

  • JA

    13. oktobar 2019 | 10:32

    Sve je tacno. Ja i suprug od 30 godina braka nismo sastavili ni 5 god. Stalno smo bilu u svadji,dok smo radili malo smo bili zajedno. Ali ja sam i dete i kuca i nabavka,majstori a on dodje s posla ruca i na racunar. A ja radila kao sluzbenica u Banci,umorna od prevoza ne znam gde cu pre. Nazalost ostala bez posla nas 387 pre 6 godina i sada je nepodnosljivo. Razlog razlicito vaspitanje,pogled na svet,razlicito razmisljanje a pri tom on tvrdiglav i nikada nece da prizna da nije u pravu. Htela sam da se razvedem ali sin me je sprecio pre par godina,da bi sad uvideo da sam u pravu. A ja s obzirom da sam pizitivna,nasmejana,optimista a on suprotnost,zelim mir,smeh,salu razgovor nemoguce je. A to je poceo da pokazuje kasnije,a kako je stariji sve nervozniji. Do pre par godina sam cutala zbog sina a sada ga ignorisem kada vidim da hoce da se svadja. Tako devojke imajte na umu i to iz koje porodice potice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA