"Od njenog dečka sam saznala za aferu": Prodali kuću, pa je muž napustio zbog agentice za nekretnine

Pomogla im da prodaju kuću, ali i da se razvedu

  • 1
muž žena brak foto: pixabay.com

Tridesetpetogodišnja Suzan iz Australije otkrila je da ju je suprug napustio samo dva dana nakon što su prodali stan, a onda se iselio iz njega sa agentom za nekrenine koja im je pomogla da ga proda.

Suzan je znala da nešto nije u redu sa Lijamom kada je bio previše oduševljen Luisinom pojavom - visoka i plava očigledno ga je oduševila.

Bila je sušta suprotnost njegovoj supruzi koja je imala kratku braon kosu, ali je bila naizgled "bezopasna".

Prodaja kuće postala je Lijamova glavna odgovornost, pa je čak uzeo šest meseci neplaćeno s posla kako bi čuvao decu i učestvovao u potrazi za kućom.

- Dugo smo već čekali da se preselimo i kupimo kuću, pošto nam ovaj stan nije više bio dovoljan. Zato je Lijam želeo da učestvuje u ovome i nisam imala ništa protiv. - ispričala je Suzan.

stan foto: pixabay.com

To je značilo da je mnogo vremena provodio u Luisinoj kancelariji gde su zajedno razgledali kuće.

- Pitate se kako sam saznala? Dva dana nakon što smo prodali stan to je bio i kraj našeg braka.

Lijam joj je jednostavno rekao da više nije zaljubljen, te da bi "pre da se razvede nego da je vara" što ju je još više šokiralo.

Veći šok usledio je kada ju je pozvao bivši dečko Luis koji je podjednako šokiran što je ostavljen.

- Dogovorila sam se da se nađem sa njim i rekao mi je da je otkrio njihovu aferu kada se jedan dan vratio kući sa puta i zatekao ih u kuhinji kako spremaju doručak.

Zanimljivo je da je Luis brzo ostavila Lijama, a sada je u vezi sa još mlađim momkom. Žena iz priče se nije pomirila sa svojim, sada već bivšim suprugom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B.......

    10. oktobar 2019 | 17:00

    Pametna zena. Kad je muz vise nije hteo ona lepo nasla mladjeg i sacuvala i mir i lepotu i zdravlje. Nije trosila energiju da ga spreci da ode s drugom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA