Žene su otkrile stvari koje muškarci rade pri upoznavanju, a koje ih izluđuju

Ovih dana flert možda i nije toliko naivan koliko vam deluje...

  • 1

Muškarci i dalje odlaze u klubove kako bi upoznali žene i započeli konverzaciju sa njima. Međutim, ta konverzacija nekada zna da pređe granicu pristojnosti, iako se muškarcima to ne čini tako.

Otkrivamo kada treba da povučete ručnu i kada se neki potezi mogu protumačiti pogrešno.

- Ako vas neko odbija, najverovatnije ne tvrdi pazar, kao što se misli. Probajte jednom ili dva puta. Ako vas opet odbije, a vi sumnjate da tvrdi pazar, pitajte je direktno. Nemojte je juriti godinama, to nije normalno ponašanje. - napisala je jedna žena na Redditu.

- Ne pomaže ni ako je jurite dugo, gledaće vas samo kao "dobrog momka". Prestanite to da radite! Ako nije zainteresovana onda je to što radite uznemiravanje! - dodala je.

TAMABEPA, Momak i devojka, razlaz, raskid, hodaju suprotno, problemi, TAMABEPA

Foto: Profimedia

- Možda je samo do mene, ali pitanje "da li živim sama" je ok ako smo već uspostavili prijateljski odnos, ali ako je on za mene potpuni stranac, to će me izbezumiti. I naravno da neću odgovoriti da živim sama, izmisliću da imam cimerku ili dečka kako bi se što pre sklonio od mene - zaključila je.

Muškarci nekada misle da treba da forsiraju razgovor samo da bi bili kulturni ili pokušali da joj postanu prijatelji.

- Muškarac koji je sedeo do mene u avionu nije prestajao da priča iako sam stavila slušalice na uši, pokušao je da me prati do sledećeg leta, iako sam odbila da mu dam broj telefona. Konačno me je ostavio na miru kada sam ušla u ženski toalet. Izbezumila sam se! - napisala je druga žena na društvenoj mreži Redit.

- Muškarci nekada čine čudne poteze - kada mi se ispreče na izlazu iz bara i ne daju mi da izađem ili me prate do kola samo da bi započeli razgovor. To je zaista zastrašujuće.

U očima muškarca ovaj scenario je zaista normalan. Ali žena će sve doživeti mnogo drugačije. Žena ne zna kako će muškarac reagovati na njeno odbijanje ili prestanak konverzacije i da li u tom može doći do nasilja ili neprijatnosti. Nažalost, ovo je veoma čest strah kod svih devojaka.

Niko ne želi da se oseća ugroženo. Tako da pažljivo pogledajte šta se dešava u prostoriji i koje vam signale šalje žena. Ako deluje nervozno, ako ćuti, onda odustanite. Ako je zainteresovana, ne brinite staviće vam to do znanja na više načina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mire

    21. novembar 2019 | 17:39

    Još i kad bi žene znale šta žele, to bi bilo savršeno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA