≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Biseksualci otkrivaju koja je tačno razlika u seksualnom odnosu sa ženom, a koja sa muškarcem

Vreme čitanja: oko 2 min.

Postoje razni faktori koji odnos s muškarcem čine drugačijim u odnosu na seks sa ženom

  • 5

Imati seks sa muškarcem i sa ženom je sasvim drugačije iskustvo, tvrde biseksualci koji su svoja iskustva podelili na Reditu.

Korisnik Redita RobthaBlob postavio je jednostavno pitanje na ovoj društvenoj mreži: Koja je razlika u seksu sa muškarcem i sa ženom?

U narednih 24 sata, dobio je 6.900 odgovora i 1.800 lajkova. I muškarci i žene tvrde da je velika razlika u dinamici u zavisnosti od toga ko je u tvom krevetu.

Muškarci koji su dominantni u seksu sa ženom su često u potčinjenom položaju u seksualnom odnosu sa muškarcem.

 

Seks između dva muškarca

S druge strane tu je i pitanje oralnog seksa. Postoji uvreženo mišljenje da su muškarci bolji u oralnom seksu od žena. Muškarci veoma uživaju u tome da pruže oralno zadovoljstvo i zbog toga se smatra da su bolji u tome.

- Devojku moraš da moliš da ti pruži zadovoljstvo, dok će se muškarac sam ponuditi da ti to uradi - napisao je jedan korisnik Redita.

Biseksualac, biseksualci, grupnjak, TAMABEPA, Trojka, Orgije

Foto-ilustracija: Profimedia/Fancy

 

A evo šta su rekle biseksualke

- Žene manje osuđuju i pritom uvek pitaju da li mi nešto prija. Sa ženama možeš da razgovaraš o tome koja poza ti najviše odgovara i kako se osećaš i ne osećam krivicu što mi treba puno vremena da svršim - dodala je jedna devojka.

- Sa muškarcima je to više životinjski čin i menjanje poza. Žene teže da budu komunikativne u odnosu i uvek kažu šta im ne prija. Muškarci samo rade ono što njih zadovoljava i uglavnom ne smeš da im kažeš ako ti nešto ne prija u seksu.

- Seks između dve žene uvek sadrži oralni seks. To nije pravilo, ali jednostavno dešava se češće nego u muško - ženskim odnosima. Takođe strep-on seks je dosta drugačiji.

- Ona devojka koja na sebi ima strep-on ne oseća ništa i nije sigurna da li dobro zadovoljava svoju partnerku, pa zbog toga mora da posmatra pokrete svoje druge polovine. S druge strane samim tim što ne oseća ništa, može da se fokusira na zadovoljstvo bez ometanja i može da penetrira duže bez brige da će doći do ejakulacije.

Baš zbog toga je seks između muškarca i žene najbolji, zato što delite osećaj . Treba naučiti da čitate pokrete partnerovog tela i da imate dobru komunikaciju.

Biseksualci kažu da za užitak nije bitno kog je pola partner već da je sve na individualnom nivou.

- Biram svoje partnere na osnovu strasti i toga kako se slažemo. Ta iskra među ljudima je veoma bitna. Razbio sam sve predrasude, imao sam dvlji seks sa ženama i nežne duge noći s muškarcima i obrnuto.

Prava razlika nije zasnovana na genitalijama, već na ličnosti i hemiji među ljudima, bio je zaključak biseksualaca sa Reddita.

Video: Trljala se o napucanog momka, on je oladio zbog dečka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tamara

    16. oktobar 2019 | 16:06

    Probala sam seks sa jednim parom, kolegama sa faxa. Moram priznati da mi je ona mnogi lepse lizala ribicu nego on. Zensko tacno zna sta njoj prija, pa onda tako i drugoj to radi.

  • Sudija Dred

    16. oktobar 2019 | 08:59

    Probao i ne mogu da se odlucim m ili ž,zato oboje.

  • Marko cg primorje

    16. oktobar 2019 | 19:01

    Zene su super ali od brkatog, pravog djetica nista bolje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA