Kako je jedna devojka sasvim slučajno saznala da joj je otac u vezi sa ujnom već 20 godina

Devojka je otkrila da njen tata već 20 godina ima aferu s njenom ujnom

  • 5

Elen je otkrila šokantnu vest. Njen otac i njena ujna su bili ljubavnici prethodnih dvadeset godina. To nisu znali ni njena mama, ni njen ujak.

Kada ju je rođaka prvo nazvala da joj ispriča ovu vest, mislila je da je šala. Naime, njena rođaka je sela za kompjuter na kom je njena ujna bila ulogovana na Fejsbuk. Prvo što je iskočilo na prozoru bio je čet sa njenim tatom, tačnije "sexting" u kom priznaju da su u aferi poslednjih 20 godina.  Nije mogla da veruje šta je pročitala, pa je odmah pozvala Elen da joj saopšti.

- Nisam mgla da poverujem u to, pa sam tražila da napravi skrinšot kako bismo imale dokaz - rekla je Elen.

seks, seks, ljubavnici, poze u seksu

Foto: Shutterstock

- U šoku sam. Ne znam ni kako to da objasnim, ali moj otac ima aferu s mojom ujnom, ženom maminog brata. Oni su u šemi! Moja rođaka je sve saznala i impulsivno pozvala moju ujnu i rekla joj šta zna, a ujna je imala toliko hrabrosti da sve obriše dok su još uvek bile na telefonu i rekla je da je u pitanju šala. Odlučile smo da joj damo nedelju dana da prizna sve ili ćemo kopije pokazati mom ujaku i mami. Šta mislite da li treba da čekamo ili da dokaze odmah pokažem mami? - napisala je Elen na Reditu.

- Tvoja mama apsoltno treba da zna, nemoj da padaš na foru da ćeš je tako zaštititi. Povrediće je, ali zaslužuje da zna istinu -  napisao je jedan čovek.

Isti čovek je dodao da misli da je greška što su joj dali nedelju dana vremena.

- I sama si rekla da ona to nikada neće priznati, tako da sada daješ vremena tvom ocu i ujni da smisle strategiju kako da se odbrane, obrišu sve dokaze ili ko zna šta još... - napisao je isti čovek.

Drugi su mislili da nije dobra ideja da joj kaže jer će cela situacija imati ozbiljne posledice.

Šta vi mislite?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    18. oktobar 2019 | 06:37

    Па, кад мало боље размислим, ипак је свастика слађа!

  • toni

    18. oktobar 2019 | 08:23

    Ma nemoj da kazes ni slucajno

  • To..

    18. oktobar 2019 | 16:11

    Je prilicno normalno i nije nista strasno.. Svako pametan i normalan bi cutao i gledao svoja posla..takve stvari se ne pricaju nikom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA