≫ 

On ima najmanji penis koji sam ikada videla. Pomozite mi, kako da bezbolno raskinem sa njim?

Dvadesetosmogodišnja Jelena J. iz Gornjeg Milanovca traži našu, ali i vašu pomoć. Budite slobodni da je posavetujete u komentarima ispod teksta.

  • 32
mali penis

foto: pixabay.com

Pre nekoliko nedelja na jednoj žurci upoznala sam najboljeg prijatelja jednog kolege. Dopao mi se, dopala sam se i ja njemu i od tada smo počeli da izlazimo. Sastančili smo satima, razgovarali na sve teme - divan je, zabavan, dopadaju nam se iste stvari, ista muzika, iste knjige, ma toliko toga imamo zajednčikog. Sve je išlo kako treba do prvog seksa. On ima najmanji penis koji sam ikada videla!

Menjali smo poze, ali ja nisam apsolutno osetila ni kada je ušao u mene, ni u jednom položaju, ništa!  Na kraju je izgubio erekciju i nije ni svršio.

Iskreno, delovalo mi je da je pod stresom, kao da je svestan svog problema.

Posle toga sam mnogo razmišljala. Nažalost, izgubila sam svaku želju da ponovo imamo seks. Veličina njegovog penisa u kombinaciji sa nedostatkom tehnika kojima je mogao to da nadomesti je za mene deal braker… On je jutros nastavio da mi šalje poruke da se vidimo ovih dana, ali ja ne znam kako da ga izbegnem. S jedne strane se osećam jako ružno što ga odbijam zbog nečega što on nije mogao da bira, ali s druge sam sigurna da mi to ne treba u životu.

Kako da rešim ovu situaciju?

Penis, veličina penisa, mali penis

Foto: Profimedia/Alamy

Odgovor:

 

To što se tebi nije dopao seks sa njim, ne znači da nekoj ženi neće, prema tome ne osećaj se odgovornom da moraš da ga zaštitiš. Ako je u pitanju nešto sa čim se suočava često, onda je problem njegov, a ne tvoj. Mali penis ne mora biti njegovo prokletstvo jer to nije jedini način da zadovolji ženu, a da li je tvoja obaveza da mu to kažeš? Pa, nije.

Ako ne želiš i dalje da se viđaš s njim iz bilo kog razloga, onda je taj razlog dovoljan da prekineš viđanje. To ne znači da mu kažeš k'o grom iz vedra neba sve što ti je u glavi, ali nema potrebe ni da to analiziraš previše.

Budi ljubazna, normalno, ali nema potrebe da mu previše objašnjavaš. Istina je, on nije izabrao da ima mali penis, ali je izabrao mnoge druge stvari u životu, pa je tako morao taj nedostatak da nadomesti.

Reci mu da ne želiš da nastavljate vezu, ako te pita zašto, objasni da jednostavno nisi u mogućnosti da objašnjavaš trenutno, da su ti misli negde drugde i slično.

Da, rastužićeš ga. To je sigurno, ali preboleće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    21. oktobar 2019 | 01:17

    Evo ja cu kao žena ženi da ti kažem (iako znam da si izmišljena) 😃: mozda nije stvar u veličini njegovog penisa već u veličini tvoje vagine. Dužina vagine je 7cm. Svaki penis veći od 7 cm može da te zadovolji sigurno. I zanima me bas ako tebe može da zadovolji tvoj prst, kako ne može jedan koliki god bio penis? Imaš 28 godina, a i dalje ne znaš kako funkcionišu seksualni odnosi i ženski i muški polni organ. Eto, nadam se da se onaj ko je smislio ovo zabavio čitajući komentar. 😀

  • Hulk

    21. oktobar 2019 | 04:32

    A da on nadje neku sa manjom serpom?

  • valjevac

    21. oktobar 2019 | 10:32

    imam 40 godina penis mi je u erekciji 17cm kada padne mnogo mnogo je manji tako da sam ceo zivot mislio da imam mnogo mali penis sve dok jednog dana nisam otisao u vojsku tamo sam se kupao zajedno sa mnogo momaka i onda video da u opste moj penis nije tako mali kakav je bio u mojim ocima u svom zivotu sam takodje naleteo i na par zena koje u sexualnom odnosu samnom nisu nista osecale ali se malo folirale ali bilo je i onih drugih vatrenih tako da mislim da i nije problem samo u muskarcima nego je i u zenama ako i zena nije da kazem zdrava penis moze biti i od magarca nece joj biti lepo mozda ce je samo boleti i nista vise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA