≫ 

Jedan čovek uspeo je da odoli Merilin Monro i na ponudu da legne s njom u krevet rekao je "ne"

Zavidna moć samokontrole

  • 12

Najpoznatiji fotograf zlatne ere Holivuda Daglas Kirklend našao se sam u četiri zida sa najlepšom ženom sveta Merilin Monro i uspeo je da joj odoli.

Naime, Merlinka je došla u njegov atelje kako bi je fotografisao, a pre nego što su počeli rekla je svima da izađu jer "mora da bude nasamo sa tim dečkom".

U pitanju je čuveni set fotografija na kojima se Merlinka nalazi u krevetu i ispod posteljine ne nosi ništa, a ideja je bila da one budu što provokativnije.

Merilin Monro Foto: Guliver/Gareth Cattermole/Getty Images

Iako se ispred njega nalazila najpoželjnija žena na svetu, Daglas je sebe podsećao da kod kuće ima ženu i troje dece, pa se pravio da ne čuje njene zavodljive komentare.

Daglas je takođe ispričao da je na snimanje stigla sa pola sata zakašnjenja.

- Došla je kao neka druga osoba, kao Merilin o kojoj su svi maštali. Odisala je jakom seksualnom energijom i svaki njen pokret bio je nabijen njome. Popeo sam se na galeriju i slikao je odozgo, a ona je sve vreme flertovala sa mnom. - izjavio je za američke medije.

Na kraju ga je pitala da joj se pridruži u krevetu što je uz mnogo samokontrole odbio. Ipak, međusobna seksualna tenzija inspirisala je neke od njenih najboljih fotografija.

Video: Vrela hokejašica samo menja kupaće kostime i navijače dovodi do ludila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anonimus

    23. oktobar 2019 | 11:16

    Bravo!!! Da je više takvih muškaraca, svet bi bio mnogo lepše mesto, a ne kao ovo danas... Čega treba da se stide, oni se hvale.

  • Boki

    23. oktobar 2019 | 11:21

    Taj je bio gej verovatno, mnogi fotografi su skloni tome...

  • Moreee....

    23. oktobar 2019 | 11:22

    Laže kao pas ili je krajnje impotentan!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA