≫ 

Ispovest Mine iz Beograda: "Mislim da seksualno ne privlačim svog dečka. Da li je možda gej?"

"S prethodnim momcima ovaj problem nisam imala. Nesrećna sam i hoću da znam da li me želi..."

  • 5

Ima 31 godinu i sa dečkom se zabavlja godinu dana. Razvija snažnija osećanja prema njemu, ali kaže i da ima osećaj da je on zapravo "potisnuti homoseksualac".

- Ne želim da se zaljubim u njega, da se venčamo, da imamo decu, a da kasnije saznam da, iako me voli, istinsku seksualnu privlačnost nikad nije osetio prema meni - kaže nam Mina O. iz Beograda.

- Iako je nežan i pažljiv, nikad nisam osetila da ga seksualno privlačim. Često iniciram seks, ali isto tako često on to ne želi. Ako ga imamo, to se dešava isključivo pred spavanje i sa isključenim svetlima.

Kad sam mu ovo napomenula, pobesneo je, pa mi je rekao da nemam takta. Ranije mi je rekao da razdvaja seksualnu želju ili seks od emotivne povezanosti, što me je ostavilo zbunjenom. Ja ljubav tesno povezujem sa seksualnom i emotivnom intimom. S prethodnim momcima ovaj problem nisam imala. Nesrećna sam i hoću da znam da li me želi - ističe Mina.

Gej brak, LGBT, muška sponzoruša, quliwrt Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Odgovor: Imate osećaj da nešto nije u redu i to je vredno saslušanja. Ako se osećate nepoželjno nema razloga da to i trpite. Čovek ne treba da trpi ništa što ga unesrećuje. 

Međutim, pre nego što uradite bilo šta drastično, možda bi valjalo da stvari sagledate malo drugačije. Ne mora da znači da je gej, već treba da se preispitate kakav je vaš seksualni život i da s njim o tome porazgovarate.

Možda je on manje seksualno iskusan od vas, ili od vaših prethodnih momaka. Možda je stidljiv, pa mu je potrebno iskustvo i samopouzdanje. Ili imate suprotne načine na koje inicirate seks. Ako ga pitate da li je gej, ili zašto mu se ne sviđate, to njemu može izgledati kao napad, pogotovo ako je već nervozan i bez samopouzdanja.

Ako imate osećanja prema ovom muškarcu, trebalo bi da pronađete način da međusobno komunicirate. Retki su parovi koji ne razgovaraju, a imaju dobar seks.

Koliko često upražnjavate seks i šta pod tim podrazumevate? Mnogi parovi smatraju da je penetracija jedini oblik. Ali, istina je da postoje mnogi načini za seks i da se osetite poželjno.

Oboje treba da preuzmete odgovornost za svoj udeo. Ako mu priđete na napadan ili kritički način, najverovatnije će se zatvoriti. Razgovarajte. Ne zaboravite da postoje dve strane u vašoj vezi.

Video: Raša i ja ćemo se poigrati, volim da bodem gde ne bih smela

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Za malo

    28. oktobar 2019 | 08:29

    E pa drage devojke sex mora na obe strane da prija,nije istina da je nama muskima dovoljno samo da rasirite noge. Gde je nestala romantika,gde je predigra,gde su sve te sitnice koje cine sex zabavnim nestale? A i malo da kritikujem ove danasnje zene,prestanite da se ponasate kao sex roboti kad popijete alkohol,i to je postalo gadno bre

  • Nostradamus

    28. oktobar 2019 | 06:56

    Provjeri privlaci li ga komsija pera

  • Đorđe

    28. oktobar 2019 | 09:55

    A ona sva istetovirana sa minđušom u nosu, ni ž od ženstvenosti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA