≫ 

Zašto žene padaju na psihopate? Odgovor je veoma jednostavan i može se desiti bilo kojoj od nas

Žene ne mogu da odole psihopatama jer su potpuno opušteni u pogledu svojih stavova i veruju da je sve što kažu ispravno, ali i izgovoreno u pravom trenutku.

  • 17
muškarac sa cvećem foto: pixabay.com

Psihopate privlače žene kao magnet, a pripadnice lepšeg pola ne mogu da im odole upravo zato što su veoma opušteni u pogledu svoje ličnosti, rezultati su istraživanja Unverziteta Brok u Ontariju.

Žene privlače muškarci koji imaju samopouzdanje jer odaju utisak da se ne pretvaraju, a njihov šarm je za njih neodoljiv.

- Žene ne mogu da odole psihopatama jer su opušteni u pogledu toga što su i veruju da sve govore ispravno i u pravom trenutku. - ističe autor studije Kristifor Brazil.

Radi se o tome da psihopate imaju jedan stil ličnosti koji ih čini poželjnim kod žena.

- To je zato što su potpuno sigurni u sve što kažu i osećaju se veoma opušteno, ali i znaju šta tačno treba da kažu kako bi privukli pažnju jedne žene. Žene psihopate koriste svoju privlačnost kako bi zadobile poverenje i poštovanje, ali krajnji cilj je zadovoljenje sopstvene sebičnosti. - ističe Brazil.

Istraživanje je obuhvatilo 46 muškaraca koji su se predstavili u dvominutnom videu.

Druga grupa sačinjena od 108 žena odgledala je svaki video, a na kraju se ispostavilo da su najprivlačniji bili upravo muškarci koji su imali karakteristike psihopate.

Video: U pola noći izašao iz kuće, prebio psa, pa se vratio da spava

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🧩

    28. oktobar 2019 | 11:40

    Uvek su se žene ložile na budale

  • Змија

    28. oktobar 2019 | 10:24

    И после свака друга вест,психопата убио,заклао,силовао жену... Одлично вам је са њима... Само напред

  • Veteran

    28. oktobar 2019 | 13:13

    Žene uvek nadju goreg od onog prvog, samo da bi prkosili bivšem, a sa tim novim samo problemi, i kada je pitate kako joj je u novoj vezi kaže, uuu super, žensko ima da trpi do daske jer su tvrdoglave, i naravno nadju psihopatu i posle te zovu da se žale, ženski mozak još nije usavrsen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA