≫ 

Golom rukom, pa čak i drvenim reketom: Ovaj muškarac uživa kad ga devojka "spenkuje" po guzi

Uživa u "gubitku moći" kad legne preko partnerkinih nogu

  • 2
Biznismen, poruka Foto: Shutterstock

Oduvek je fantazirao o "spenkovanju", a onda ga je devojka, pre nekoliko godina, u šali nekoliko puta udarila po zadnjici. Izazvao ju je da legne preko njenih kolena što mu je ona dopustila. "Spenkovala" ga je po guzi i oboje su u tome uživali.

- Nakon nekoliko sesija "spenkovanja" sa njenom golom rukom, kupili smo drveni reket u seks šopu. Zaista boli i posle jačeg "spenkovanja", ne mogu da sedim nekoliko sati - izjavio je muškarac koji je želeo da ostane anoniman.

- Udaranje po zadnjici doživljavam kao erotski čin koji ponekad vodi do seksa. Uživam da "izgubim moć" kad ležim preko kolena moje devojke, jer tad ne moram da se pravim da sam veliki, snažni muškarac. Ovakav čin je poboljšao našu vezu. Jednog jutra sam bio neraspoložen, pa sam se "istresao" na svoju devojku. Umesto da mi uzvrati vikom, udarila me je nekoliko puta po zadnjici i rekla: "Nema potrebe da vičeš! Staviću te preko kolena ako ne pripaziš!" To je prekinulo raspravu.

- U današnje vreme, često je muškarac taj koji spenkuje ženu, ali pratim nekoliko blogova gde se dešava obratno. Pojedini to praktikuju iz erotičnih razloga, a drugi da bi muškarac bio disciplinovan i odradio kućne poslove. U potpunosti se zalažem za sve što se kosi sa patrijarhalnim stavovima. Kad sam bio mlad, krio sam ovaj fetiš jer sam se plašio da će mi se drugi smejati, ali je zabavno biti u podređenom položaju - iskren je ovaj muškarac.

Video: 50 NIJANSI SEKSA: Otvoreno o BDSM-u, vezivanju, bičevima i ... ljubavi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    4. novembar 2019 | 00:38

    Ja ipak vise volim kad decko mene spenkuje nego ja njega.

  • Lav u horoskopu

    4. novembar 2019 | 01:03

    Da li bi neka devojka/dama zelela? Ne mora ona mene,malo je glupo,ali ja vas bih bez problema..Bicu nezan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA