• 19

Pitala sam 100 muškaraca da imamo neobavezan seks, a evo koliko njih je odmah pristalo

Mislite da su samo muškarci uvek zainteresovani za seks bez obaveza

  • 19

Nadia Bokodia želela je da izrši mali eksperiment. Naime, ona je na Tinderu pitala 100 muškaraca da li bi pristali na seks bez obaveza, a rezultati bi mogli da vas iznenade.

Nadia, pisac iz Sidneja, kaže kako joj je čak 72 muškaraca odgovorilo sa "da" na poziv na neobavezan seks. Samo 4 muškarca ju je otvoreno odbilo, a njih 24 joj nisu ništa odgovorili.

- Iznenadilo me je koliko su muškarci zapravo oduševljeni agresivnim pristupom žena. Čak njih 72 mi je odmah odgovorilo da pristaje na seks bez obaveza, rekla je ona za news.co.au.

- Ipak, ono što me je dalje iznenadilo jeste da je nekoliko muškaraca jednostavno nestalo iz konverzacije nakon što sam počela da pravim konkretne dogovore oko mesta i vremena, kaže ona.

- Zanimalo me je koliko bi se njih zaista i pojavilo na dogovorenom mestu u dogovoreno vreme, ali ipak nisam otišla tako daleko, zaključila je ona i dodala da je muškarcima možda i bila neobična činjenica da se pojavila žena koja želi seks bez obaveza.

Praktikovanje usputnog seksa kod muškaraca izazivaju iskonski nagoni, odnosno želja za reprodukcijom, a kod žena je nešto drugo u pitanju.

Usputni seks ženi služi za procenu sopstvene "vrednosti na tržištu". Na temelju takvih odnosa ona procenjuje da li je poželjna kao partnerka. S obzirom da žena koja se upušta u usputni seks nema osećanje sopstvene vrednosti, traži ga putem seksa s različitim partnerima. Tako zapravo traže potvrdu sopstvene vrednosti u muškarcima, a to je vrlo rizično ponašanje jer njihovim životom tada upravljaju muškarci, a ne one same, tvrde psiholozi.

Video: Nova lokacija prostitutki u Beogradu

(B.K./Telegraf.rs)

Komentari

  • Rade

    Ne bih mogao nikad da budem sa ovakvom zenom. Najlepsi je seks sa zenom koju volis, sa kojom mozes da zasnujes porodicu. Seks bez emocija je samo zadovoljenje niskih strasti, blud i nemoral. Kad ima emocija, kad se dvoje iskreno sjedinjuju, to je ono pravo.

  • Nula69

    Sest cetri ..sest cetri 48

  • Brzo

    Se nakupi pluseva obicno minuse dobijam😂

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima