Oduvek je bila stidljiva i povučena, a za desetogodišnjicu braka poklonila je suprugu trojku

Jedna žena otkrila je kako je za desetogodišnjicu braka s mužem otkrila jedno neverovatno iskustvo

  • 22

Oduvek je bila povučena i stidljiva tinejdžerka koja nikada nije previše eksperimentisala kada je seks u pitanju, a njen suprug je jedini muškaraca s kojim se spavala.

Tokom deset godina braka postala je mnogo svesnija i sigurnija, a njena seksualnost je porasla. Želela je novo iskustvo, a to je pronašla sa suprugom u Los Anđelesu gde seksualne radnice legalno rade svoj posao.

Žena je odlučila da bi volela da proba trojku u kojoj bi učestvovali njen muž, prostitutka i ona uz komentar da bi to bilo novo iskustvo više za nju nego za njenog supruga.

U lokalnom bordelu su iznajmili sobu i proveli neko vreme u razgovoru sa seksualnim radnicama i odlučili se za jednu koja im se učinila najprijatnijom.

Trojka, seks, orgije, grupni seks Foto: Profimedia/ ZEFA

Nakon stečenog iskustva ova žena je shvatila da seks ne mora uvek da bude ozbiljna stvar već zabava za odrasle koja ne vuče sa sobom obavezu.

Za razliku od nje, njen suprug nikome nije pričao o novom seksualnom iskustvu.

-Ispričala sam svojoj sestri, svojim prijateljicama, pa čak i komšinici nakon nekoliko čaša vina, rekla je ona za The Sun.

- Samo želim da moje iskustvo ohrabri druge žene da se osećaju samouvereno i da slobodno ostvaruju svoje želje, poručila je ona.

(Telegraf.rs/ B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radoznala

    7. novembar 2019 | 07:32

    Mozda te decko iznenadi sa trojkom a treci budem ja hahahaha😈

  • Dragana 82

    7. novembar 2019 | 09:51

    Ja sam udata ali volim sa vise muskaraca istovremeno... Ali nikako ne sa muzem u kombinaciji - Moj muz nezna da se praznim sa vise njih

  • Zoka

    7. novembar 2019 | 06:59

    Ajmoouuu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA