• 14

Ova naizgled dobra promena kod partnera može da bude znak da vas vara

Svi znamo koje su očigledni znakovi varanja

  • 14

Skrivanje telfona, stalno gledanje u isti, izmišljanje obaveza i kasno dolaženje kući su neki očigledni potencijalni znakovi da vas partner vara, ali postoje i neki skriveni znakovi koji vam na prvi pogled mogu delovati kao pozitivna promena kod partnera.

Stručnjak za veze Meri Džo Papini upozorila je na jednu vrstu ponašanja koju biste lako mogli da shvatite pogrešno.

Iznenadno probuđena strast se jako često dešava kod preljubnika, a prevarene osobe često to ne doživljavaju kao znak za uzbunu.

- Kada se preljubnici upuste u avanturu postaju seksualno hiperaktivni i češće vode ljubav s partnerom nego što su to ranije radili, objašnjava ona i kaže da se ova karakteristika posebno odnosi na muškarce.

Još jedan prikriveni znak da vas partner vara može da bude njegova zavisnost od društvenih mreža jer ljudi koji imaju potrebu da stalno nešto objavljuju na drušvenim mrežama zapravo traže potvrdu od drugih, a varanje partnera je pravi primer traženja potvrde od nekoga novog.

Video: Ove poznate dame prevarile su svoje moćne muževe

(Telegraf.rs/B.K.)

Komentari

  • Kraljica

    Mene moj prevario, a nije znao da ja znam. Samo sam otisla i kad me zvao i pitao zasto, sve sam mu poruke sto Sam sa njegovog tel. Skenirala i sebi poslala njemu prosledila.

  • Nina

    A muskarac vara kad je u pitanju komleks nize vrednosti, kad zelu da se dokaze i sebi i drugima a i kad mentalno nije bas sve ok!

  • Joca

    Žena vara kada je zapostavljena i nema dalje. Voljena žena je srećna žena i nikada neće varati.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima