Ako muškarac radi ove 3 stvari u vašem prisustvu znači da mu je jako dosadno sa vama

Istina boli

  • 8
margot robi foto: printscreen/youtube/paramount pictures

Muškarci žele svoj prostor i svoje vreme. To je nešto što morate da poštujete ili jednostavno odustanete od veze. Međutim, ako ste previše napadni i uzurpirate mu prostor ili jednostavno ne želi da vam kaže da ne bi baš da bude u klasičnoj vezi, on zapravo suptilnim znakovima može da vam da do znanja da ste dosadni.

Neprestano čačka mobilni

Ne ispušta ga iz ruke, čak i kada vi samo sedite i ne listate storije na svom telefonu. Ako mu je pažnja fokusirana na telefon, ulazi na Fejsbuk, Instagram, igra igrice, odgovara na Vajberu, onda imajte na umu da mu je dosadno.

Kada radi baš ono što vas ne zanima

Ako odmah posle seksa želiš da pričate, a on baš i ne ili mu govoriš kako si provela dan, a on te ne sluša ili gleda televiziju, onda bolje da ne budete pored njega.

Kada vas ne uzima u obzir prilikom planiranja

Ili ste u njegovom životu, ili niste, ili pravite zajedno planove, ili nemate ništa osim seksa. Ako je nezainteresovan da uopšte upita da li ste nešto planirali zajedno nego se prvo dogovori sa prijateljima, onda je on jasno odredio prioritete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA