• 7

Nije ljubomora, a ni prevara: Razlog broj jedan zbog kojeg parovi danas raskidaju

Ova osobina smeta kako muškarcima tako i ženama

  • 7

Kompromis i dobra komunikacija oduvek su bili ključni za funkcionisanje dobre i uspešne ljubavne veze.

Iako biste pomislili da je uzrok raskida današnjih parova uglavnom preljuba i loša komunikacija, istraživači su došli do zaključka da je ipak u pitanju tvrdoglavost.

Često se dešava da jedna strana ne želi da popusti ili ni po koju cenu ne želi da prizna da nije upravu ili ne želi da promeni neku svoju lošu naviku.

Ova situacija stvara veliku prepreku u komunikaciji i u odnosu, te zbog toga dolazi do velikih tenzija i konstantnih svađa.

Sposobnost da saslušate drugu osobu, da promenite na sebi nešto što vam ona traži učiniće vaš odnos jačim koji će nakon toga biti jak kako u ljubavnom tako i u prijateljskom smislu.

Svađa, Raskid, Brak, Razvod, Ljutnja, TAMABEPA

Foto-ilustracija: Profimedia

Žene obično navode da im smeta muška tvrdoglavost, nekada toliko da zbog toga prekidaju veze i brakove.

Muškarci takođe navode da im smeta ženska tvrdoglavost i karakterišu je kao posebno odbojnu pa sledeći put dobro razmislite da li se isplati da tvrdite pazar osobi koju volite.

Video: Mirjana slavi 30 godina od razvoda!

(Telegraf.rs/B.K.)

Komentari

  • Paradox

    Sve manje polnih odnosa između supružnika i potpuno nerazumevanje takvih potreba bračnog partnera. Tačka! Fantaziranje i fokusiranje na vizuelna zadovoljstva uništila onaj osećaj da je bolji vrabac u ruci nego golub na grani. Ima žena i muškaraca u braku koji mesecima nisu fizički osetili supružnika.

  • B.....

    To nije tacno. Glavni razlog je kad medju bracnim parovima nema Hristove ljubavi tada nista ne biva dobro. Gde je ta ljubav onda biva i velika ljubav medju supruznicima i svi su srecni

  • Aca

    N O V A C !!!!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima