≫ 

Devojka mu se smejala pred svima: "Nemam erekciju zbog stresa da neću doživeti orgazam"

"Kao rezultat moje nesigurnosti, moj seksualni život sa prvom suprugom je bio skoro pa nepostojeći..."

  • 5

On zavidi muškarcima koji prevremeno ejakuliraju jer "oni barem mogu da svrše". Još od tinejdžerskih dana ima problem da održi erekciju zbog stresa da neće doživeti orgazam.

- Oduvek sam imao poteškoće da ejakuliram u toku seksa. Kad sam izgubio nevinost, devojka nije mogla da poveruje da mi je to bio prvi put budući da je čin trajao dugo. Problem je s godinama postajao veći, a danas gubim erekciju zbog stresa da neću ejakulirati. Dosad sam uspešnu ejakulaciju imao samo pet ili šest puta - ispoveda se momak koji je želeo da ostane anoniman.

- Mislim da su mi moji rani eksperimenti sa masturbacijom umanjili nervne funkcije u penisu. Takođe mislim da je moj penis manji od prosečnog. Moja prva devojka mi je rekla da sam neposoban, a kad sam bio student, druga devojka mi se pred svima smejala na žurci - napominje.

- Kao rezultat moje nesigurnosti, moj seksualni život sa prvom suprugom je bio skoro pa nepostojeći. Ovo me je nateralo da spavam s njenom drugaricom. Iako smo imali gadan razvod, i dalje smo zajedno i posle 20 godina.

- Srećnik sam što moja supruga shvata da me frustrira borba da ejakuliram, i razume da moj problem ne znači da je ne volim. Ohrabrila me je da potražim medicinsku pomoć, pa sad pijem lekove za erektilnu disfuknciju. Oni mi pomažu da održim erekciju, ali mi je i dalje teško da doživim orgazam. Uz istrajnost, nadam se da će se i to ubrzo promeniti. - zaključuje ovaj momak.

Video: Kavasaki- najbrži grad u Japanu je na današnji dan bukvalno u... penisu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ajaj

    18. novembar 2019 | 12:02

    12,8x10,4cm ja sam zbog toga pod stresom jer ne znam dal su normalne dimenzije, i meni se isto desava

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA